Sázení

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Čmelák
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Sázení

Příspěvek od Čmelák »

www.protiper.eu

nezaručíme že budete denně vyhreávat tisícové či milionové sázky,ale zaručíme vám aby jste už denně nemuseli bloumat nad sazecí nabídkou a přemýšlet co dnes a zítra vsadit !

specializujeme se na statistiku a problematiky určitých sportů v různých kategorií. Nebaví vás prohrávat věčně v sázení? nevíte už co dávat a přesto pořád sázíte na "tohle možná vyjde" a pořád sázíte aby jste dosáhli co největšího kurzu? ,také si řikáte že kurz 1,20 je jasný tutovka?.. a už dost, jsme tu provás pouze za jednu sms 30 kč získáte denně 2-3 tipy s s kurzem od 2 až 2,5 a je na vás jak s tim naložíte, Už je na vás zdali budete chtít k zápasum neco přidat nebo ubrat. Naše tipy se pohybují v rozmezý 80-100% úspěšností. Nejde nám k kvantitu ,ale o kvalitu

aktuální den 5.10.2012
SMS : pm protiper
číslo: 9033330
cena 30 kč

Veškeré informace co se týče inviduálních tipů či nějaké spolupráce přes SZ
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Je to ztráta času a peněz, mám v okolí mnoho expertů a opravdu odborníků a po letech úspěšnosti a štěstí jsou v silném prodělku , někteří i v dluzích. A to nemyslím ty pitomce a primitivy u beden... :)
nepropadat panice...
Čmelák
Přispěvovatel

Příspěvek od Čmelák »

Expertů myslíš co? :) pokud nemáš systém v sazení tak prohraje i TOP expert, tady nejde jen o tipy tady jde o to naučit lidi sazet,udělat jim nějakej system, prohrát 100 kč denně a ne prohrát 100 kč za 10 min. Ale je to jen věc názoru, ja to vidim skoro každýh o3 kámoše co přijde k pivu a nervuje se a nechape ze mu nevysel 1 zapas z 10...automaticky se chytam za hlavu a rikam, ze je ***** at se nedivi 8)
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Kdykoliv slysim neco podobneho, rikam dotycnemu: hele, ja to hrat nebudu a kdyz je takova navratnost a je to tak vynosny, tak na, tady mas tisicovku a do tydne chci o dvacet procent vyse - zbytek je Tvuj! Pulku z tech 20 % mi das a o tu dalsi navysime tu castku, kterou muzes vsazet. Takhle pojedeme neustale ... a kdyz prohrajes, vratis mi vsechno, co projedes.

... jeste nikdy nikdo na to nekejvnul a zacal s kecama ze to neni tak jednoduchy ... najednou se lidi zaleknou zodpovednosti ;)

Na druhou stranu, bratr moji svagrovy se zivi sazenim na sport - vydelava 100tis.+ mesicne ... ALE ... ale, je v tom furt, uz je celej zmatenej, v hlave ma vymetyno, vstava kazdou hodinu, nervuje se, ztloustnul a celkove zblbnul.
Naposledy upravil(a) Forest dne 05 říj 2012, 18:16, celkem upraveno 1 x.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Čmelák
Přispěvovatel

Příspěvek od Čmelák »

Ano něco prostě pro to musíš udělat no. kdo chce více,musí tomu dat taky více
peeeetr
Aktivista

Příspěvek od peeeetr »

Forest píše:
Na druhou stranu, bratr moji svagrovy se zivi sazenim na sport - vydelava 100tis.+ mesicne ... ALE ... ale, je f tom furt, uz je celej zmatenej, v hlave ma vymetyno, vstava kazdou hodinu, nervuje se, ztloustnul a celkove zblbnul.
Musím souhlasit s Forestem. Takového podobného kolegu mám bohužel v práci. Podotýkám, že vsází pouze na tenis a měsíčně je zhruba 50tisíc v zisku. V práci je to absolutně nepoužitelný člověk a místo mu drží pouze to, že je to bratr managera naší oblasti.
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky :)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Mám takového kamaráda, který už kdysi dávno měl neuvěřitelný nos na fotb. zápasy,/i světové/ kdykoliv jsme se složili, něco jsme vyhráli, pak jsem ho dlouho nesledoval, ale moje dcera dělala nějakou dobu v tipsportu nebo fortuně , a říkala, že je pravidelným hostem..Pak ale jeho brácha mi osvětlil situaci, kde všude si půjčuje, že do to několikrát spadl atd. Takže jako stálý příjem patrně ano, ale je to střídavý proud..a nakonec prodělek. Moji experti byli bývalí karbaníci a podvodníci v jednom, uměli číst karty, poznávat karty zezadu a podobně, vyhrávali mraky peněz , ale revoluce je zničila..Přešli na bedny /s obrazovkami/ a jiné hazardní hry a bylo po kšeftu..postupně upadali až nakonec skončili. Jo, kdo je hravý, má většinou problém. Další můj bývalý, takový šikovný autoelektrikář a dal se na ruletu, peníze mu zatemnili mozek a teď objíždí známé, neznámé, zákazníky a vybíjí klín klínem... :(
nepropadat panice...
OndraTDI...
Přispěvovatel

Příspěvek od OndraTDI... »

pod dnesnich 2 prohranejch tiketech se sazenim koncim...mam ale to stesti ze jsem +- na nule...kamos je cca -200tis
Čmelák
Přispěvovatel

Příspěvek od Čmelák »

dnešní lidká intelingence je špatná no :roll:
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

A to přesto, jaké informační a vzdělávací možnosti člověk má. Asi je to malou pracovní fyzickou činností na čerstvém vzduchu.. :)
nepropadat panice...
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

Mám otázku už jste potkaly někoho kdo ví jak přijít k super penězům a v podstatě vám poradí jak vydělávat tak perfektně jako on?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Jasne, moji svagrovy bratr ... ale chtel za to priblizne 95 % zisku bez ohledu na prohry (LOL)

@Cmelak: pokud mi zajistis 80-100% navratnost a cokoliv pod tuto hranici mi ve vysi 100 % nahradis, jsem pripraven Ti davat 50% zisku 8)

Protoze tohle mi hrozne pripomina ty navody na vydelek formou reklamy na auto - oni vam poradi jak vydelavat, ale musite jim za to hodne zaplatit a nezarucuji vydelek. Fer jednani ala "pres drzku a pak mezi pulky".
Naposledy upravil(a) Forest dne 06 říj 2012, 20:33, celkem upraveno 3 x.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

bavil jsem se o výdělku (noteeth)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Čmelák
Přispěvovatel

Příspěvek od Čmelák »

Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

ještě že ten fuckbuk pořád nemám (rofl)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“