Sázení

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Čmelák
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Čmelák »

Je na každym jak kdo sází,ale presne jak rikas, jednou to muze byt 3x za týden a jednou taky 1x za týden , já nepotřebuju vyhrát např 5000 a radovat se hodinu, já si rači zasázím a za měsíc zjistim že jsem v plusu 1000 kč a myslim si že to je lepší pocit ,než být v mínusu :) Toť muj názor, kdo chce hamty hamty,většinou končí brzo.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Zrovna nedávno vyrazil šikovného elektrikáře jeho bývalý kolega u kterého měl plac, protože je navštěvovali vymahači prachů..Dal se do rulety, ten idiot..Je stejně zajímavé, jak poměrně inteligentní a schopní lidé naskočí na takovou píčovinu, u něho je sice polehčující okolnost, že měl /má?/ čůzu, která šla jen po prachách a on magor chtěl patrně splnit její sny..Mám za to, že největším problémem dneška je duševní "nemoc příslušnosti", kdy obyčejní, nemajetní mají pocit , že mají právo se chovat jako milionáři..Poznám je i v krámu, kdy přijedou s BMW 530 d a dohadují se s prodejcem o ceně stěračů, jelikož mají zafixováno, kolik stály na Š 120, s kterou předtím jezdili..Měl bych se smát jejich profesionální blbosti, ale je mi jich líto...pak nadávají na vše kolem a volí komunisty.. :(
nepropadat panice...
Čmelák
Přispěvovatel

Příspěvek od Čmelák »

nechápu jak to souvisý s tématem :roll:
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Sázení, to je téma a také důvody proč lidi sází..Někteří lidé v okolí se prostě zbláznili..Proto jsem to psal, třeba mi to někdo vysvětlí..
nepropadat panice...
Čmelák
Přispěvovatel

Příspěvek od Čmelák »

včerejší i dnešní Free tipy 100% :)
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

peeeetr píše:
Ladas píše:ještě že ten fuckbuk pořád nemám (rofl)
A já myslel, že jsem jedinej na světě. (LOL) (rofl)
kua hoši já také nejsu :)
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“