Sázení
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Je na každym jak kdo sází,ale presne jak rikas, jednou to muze byt 3x za týden a jednou taky 1x za týden , já nepotřebuju vyhrát např 5000 a radovat se hodinu, já si rači zasázím a za měsíc zjistim že jsem v plusu 1000 kč a myslim si že to je lepší pocit ,než být v mínusu
Toť muj názor, kdo chce hamty hamty,většinou končí brzo.

Zrovna nedávno vyrazil šikovného elektrikáře jeho bývalý kolega u kterého měl plac, protože je navštěvovali vymahači prachů..Dal se do rulety, ten idiot..Je stejně zajímavé, jak poměrně inteligentní a schopní lidé naskočí na takovou píčovinu, u něho je sice polehčující okolnost, že měl /má?/ čůzu, která šla jen po prachách a on magor chtěl patrně splnit její sny..Mám za to, že největším problémem dneška je duševní "nemoc příslušnosti", kdy obyčejní, nemajetní mají pocit , že mají právo se chovat jako milionáři..Poznám je i v krámu, kdy přijedou s BMW 530 d a dohadují se s prodejcem o ceně stěračů, jelikož mají zafixováno, kolik stály na Š 120, s kterou předtím jezdili..Měl bych se smát jejich profesionální blbosti, ale je mi jich líto...pak nadávají na vše kolem a volí komunisty.. 

nepropadat panice...