1,4 hdi expanzka

Citroen, Peugeot, Renault..

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
-pavel-
Nováček
Odpovědi: 0

1,4 hdi expanzka

Příspěvek od -pavel- »

Zdravím...chtěl bych se zeptata mam citroen c3 rv 03 1,4hdi 50kw natočeno neověřených 180tis.....celou dobu jezdim na dvě čarky teploty občas v letě na dalnici nebo do tahleho kopce 3....až ted najednou až po dlouhé době se rozsvítí jen jedna když to nekde protahnu do kopce tak na chvili skoči 2 hladina v expanzce za sdudena lehce pod max po zahrati neco mezi max a min....po otervření expanzky za tepla to dost psukne a vyhrne se voda že ej razem plna expanzka a k tomu to sme tam zabublá...tak bych se chtěl zeptata co to muže být....ještě dodám že pokles vykonu sem nezaznamenal taky se netratí voda a topení funguje normalně
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

je to normální, HDi mají dost velký chladiče
dej si před chladič kus kartonu, polystyrenu nebo tak a je pokoj
-pavel-
Nováček

Příspěvek od -pavel- »

nezda se mi to jako normální, ještě se mi nestalo abych jezdil jen s jednou čarkou i minulou zimu v těh mrazech byly dvě
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

preventivně nový termostat
-pavel-
Nováček

Příspěvek od -pavel- »

do toho se mi pravě moc nechce u tohodle motoru to neni zrovna levna zaležitost a asi nebude ani jednoduchá vyměna....vše je na první pohled v pořádku jen nevim jestli to nesignalizuje nakou začinajici zavadu nebo je to jen naka banalita...a hlavně mi ten termostat v tom moc nesedí...když by neotviral přehřivalo by se to kdyby zas byl furt otevřený tak by to topilo až za delši sobu což se neděje
-pavel-
Nováček

Příspěvek od -pavel- »

tak nejspiš vyřešeno..dneska se objevil olej ve vodě tak to vypada na těsnení
Odpovědět

Zpět na „Francouzské vozy“