Sharan 1,9tdi,81kW.r.v.99 AFN
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
Sharan 1,9tdi,81kW.r.v.99 AFN
Zdar kluci,není tu někdo z Č.Budějovic,kdo by mi poradil s turbem na Sharana?dík moc
-
- Nováček
Turbo mi houká jako sanitka,když se ohřeje,tak vydává zvuk jako kdyby se lopatky dostaly do kontaktu s obalem turba.bojím se s tím jezdit,prý by se mohl ulomit kus lopatky a vletět mi do motoru,to by byl KO. V Turbocaru mi nabídly repasované turbo za 8000kč,ale podle čísla to turbo pasuje i do Sharana 85kW,je to pravda?Na turbu mám číslo 028145702P.Mám tam správné turbo?dík moc
-
- Nováček
sharan
Dík za radu,turbo má po sundání plastové trubky od vzduch.filtru vůli cca2-3mm směrem po ose ,ne nahoru ani dolu.Může to být tím že jsem v lednu celé turbo vyndal,rozebral a vyčistil výfukovou část ultrazvukem,vyčistil jsem EGR,sání,výfukové svody.Dal jsem nový olejový a vzduchový filtr,a byly čištěné všechny trubky a hadice kolem turba i intercoleru.I intercoler byl vyčištěněj.Sundal jsem i vanu na motoru,vyčistil,aby tam nebyl žádnej bordel,dal nové těsnění pod vanu.Ještě mě napadlo jestli nemůžou být částečně ucpaný trubky co vedou olej na mazání turba,ale nechápu jak se tyhle trubky můžou zanést.Poradíš co s tím?Mám strach že když koupím repasované turbo,a něco zapomenu vyčistit,tak ho zničím.Dík

Naposledy upravil(a) flyfish215 dne 10 lis 2012, 19:42, celkem upraveno 1 x.