Mám dotaz,syn koupil škodovku 1.9 Td z firmy problém je v tom že po nastartovaní když zahřeje motor už ho nemůže vypnout /ani u benzinky/pokud by jej vypnul tak musí 1 hod + - 2-3 minuty čekat až vychladne potom jej natočí a pořád dokola,ani experti v servise si nevědí rady.
Setkal se už někdo s tímto problémem?
leguan píše:je třeba napsat o jaky konkretní auto jde a kod motoru a potom co říka vag -diagnostika určitě se tu najde spousta lidí co poradí
No jednak už ze začátku dotazu je psáno o jake auto se jedna a co má z tím společného čís.motoru,ale asi máš pravdu že každý motor je jiný když potřebuješ číslo a nikdo jiný ten problém nemá.motor s tím nic nemá chytráku.
leguan píše:je třeba napsat o jaky konkretní auto jde a kod motoru a potom co říka vag -diagnostika určitě se tu najde spousta lidí co poradí
No jednak už ze začátku dotazu je psáno o jake auto se jedna a co má z tím společného čís.motoru,ale asi máš pravdu že každý motor je jiný když potřebuješ číslo a nikdo jiný ten problém nemá.motor s tím nic nemá chytráku.
Prve sa nauc spravat on slusne napisal...aby si urobil presnejsi popis auta ! mas tam napisane skodovka 1.9 td nic viac !
Naposledy upravil(a) ADKO13 dne 24 pro 2012, 15:44, celkem upraveno 1 x.
za prvé číslo motoru nechce ale kod motoru .za druhe znam puze škoda 1,9D nebo 1,9TDI,SDI
Naposledy upravil(a) 12skvarka dne 24 pro 2012, 15:45, celkem upraveno 1 x.
clovek chce poradit, niekto sa snazi mu pomoct..a on este bude arogantny..kam to spejeme...a este ked si taky mudry ako radio,ze motor stym nic nema tak si to vyries sam...somare....ci si ma vytocil chuju...
Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
UchoTD píše:clovek chce poradit, niekto sa snazi mu pomoct..a on este bude arogantny..kam to spejeme...a este ked si taky mudry ako radio,ze motor stym nic nema tak si to vyries sam...somare....ci si ma vytocil chuju...
Asi nie len teba... otrasne chce poradit a este sa aj blbo sprava.. kam to vsetko speje..
Pokoj , sú vianoce - možno by sme mu mohli dať darček tak ako ho dáme žobrákovi pred Tescom a poradiť mu . Možno si potom uvedomí , že rady nie sú za peniaze , ale o dobrej vôli.
A3/TDI AGR 66kw/r 1998/EGR OFF .Návšteva servisu je posledný zúfalý pokus o spojazdnenie auta.
golf boost píše:pán se asi bojí aby mu tu škodu někdo neodcizil když napíše kod motoru.
Vážení mě osobně to je u p----e jestli to někdo ukradne tá není moje,ale asi ve specializované prodejně a servise škoda asi vědí co je kod motoru /s tím číslem jsem to popletl/ ale taktéž mi to je---- jenom jsem se ptal zdali už měl někdo takové problémy a je to jedno jaká je to škodovka,podstatné je že tam je 1.9 Td a ne benzín.
S pozdravem a přánim veselých svátku Vánočnich.
prostě tomu nejdou teplý starty skoušeli ste to stím odpojeným čidlem teploty
jinak bych vlít pod palubku a skusil proletovat a očistit kontakty na relé 109