OII závada na airbagu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak vyřešeno ... pod sedačkou spolujezdce je plastová krytka do koberce ... Tu jsem vycvaknul a je tam žlutej štekr. Když jse vycvaknul ten štekr a rozpojil, tak jsem si všiml, že od toho jednoho konce jsou 2 kabely překlesaný .. Už byla vidět měď. Takže jsem je olepil páskou, vymazali jsme chybu a chyba už nenaskočila ...
Takže všem moc díky za rady. Ještě, že to forum je ...
Takže všem moc díky za rady. Ještě, že to forum je ...
ahoj mam tu samou vadu,pise mi to senzor pricneho zrychleni sedacka spolujezdce skrat na +,po preceteni tohoto vlakna jsem dnes sel a kabelaz prohlednul,viditelne neni nikde chyba ale nevim co by to melo davat za hodnoty pokud bych to chtel promerit abych vyloucil kabelaz,jak svorka pod sedlem tak na senzoru,dal zadny svorkovnice nemam,a jestli to neni samotny senzor taky..,je to toledo ahf rv 4.99.,diky za rady
toledo ahf,184/450
odpojit konektor a dát tam 3ohm odpor. POkud to smažeš a bude to ok tak je vadný pás. Pokud to budeš mít pořád tak proměřit kabely do řj airbaguRAPIDmen píše:Ahojte, Octavia II RS. sviety kontrolka airbag, diag piše predpinač pásu vzadu vlavo, nestretol sa niekto stym respektive čo všetko aky šteker kde pozret. nehcce sa mi bezhlavo rozoberat introš . Vdaka.
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
Ahoj,vymazanie chybi vydrži tak max tyžden a opat tu istu zavadu. odpor mysliš dat do predpinača čo je napajani odpojit od prepinača šteker a proklemovat 3ohm rezistorom? podla toho čo si mi napisal ked to zmažem a 5-7dni pokoj, bude to skor sedet na zly kontakt ,kedže vždy ide zmazat chvilu je klud

-
- Přispěvovatel
Mál som tú istú závadu . Nový senzor priečneho zrýchlenia mi ponúkli v Kelly za nezmyselnú sumu ( možno predajca nevedel čo to je ). Pod sedadlom som vypojil konetor snímača priečneho zrýchlenia a kontakty prestriekal kontoxom . Po zmazaní hlášky bez chyby .ondrejj.k píše:ahoj mam tu samou vadu,pise mi to senzor pricneho zrychleni sedacka spolujezdce skrat na +,po preceteni tohoto vlakna jsem dnes sel a kabelaz prohlednul,viditelne neni nikde chyba ale nevim co by to melo davat za hodnoty pokud bych to chtel promerit abych vyloucil kabelaz,jak svorka pod sedlem tak na senzoru,dal zadny svorkovnice nemam,a jestli to neni samotny senzor taky..,je to toledo ahf rv 4.99.,diky za rady
A3/TDI AGR 66kw/r 1998/EGR OFF .Návšteva servisu je posledný zúfalý pokus o spojazdnenie auta.
Ahoj vespolek,
po důkladném vyluxování mojí OII TDI 2.0, model 2006, se rozsvítila kontrolka airbagu na palubce. Po načtení WAGem to vypsalo:
1218: roznětka bočního airbagu spolujezdce -N200/ Překročena horní regulační mez/ Trvalá závada.
Chyba nejde WAGem ani smazat, stále svítí. Závadu chci ale řešit a proto prosím o rady jak postupovat, o co se vlastně jedná. Zda také konektor pod sedačkou.
PS: Je někdo v Praze a okolí, kdo by dokázal pomoci?? Sám to nedám.
Děkuji
po důkladném vyluxování mojí OII TDI 2.0, model 2006, se rozsvítila kontrolka airbagu na palubce. Po načtení WAGem to vypsalo:
1218: roznětka bočního airbagu spolujezdce -N200/ Překročena horní regulační mez/ Trvalá závada.
Chyba nejde WAGem ani smazat, stále svítí. Závadu chci ale řešit a proto prosím o rady jak postupovat, o co se vlastně jedná. Zda také konektor pod sedačkou.
Děkuji
Jo 500 to opravuju.macinkus píše:Ahoj vespolek,
Děkuji