Co je moc to je moc.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
S tím napojením na ABS je to asi známá finta. Před lety jsem koupil feldu v lepší výbavě a hned po měsíci se vydal na na noc na dovču k moři. Hned při průjezdu Brna se před půlnocí zozsvítila přístrojovka jak vánoční stromeček (ABS a airbag) až mě to totálně rozhodilo. Pak při cestě zpátky mě odešel přepínač světel - lucas a když v servisu sundali volat, tak zjistili, že airbag není vůbec zapojený, má přerušený kroužek a kontakty má proklemované s airbagem. Kontrolka ABS svítila i tak a doma jsem zjistil, že odešly čidla ABS. Takže tím, že odešly čidla se to vše projevilo.
Felicia 1,6 kombi LPG
->Octavia II 1,9 BXE TDI kombi
.
->Octavia II 1,9 BXE TDI kombi
.-
Jarda S.
- Aktivista
prej trochu vrzali brzdy http://jackubxd.rajce.idnes.cz/Polokoto ... 4590_n.jpg
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Passat AVF 96kw
Ty jsi nepochopil majitele to bylo odlehčeníJarda S. píše:prej trochu vrzali brzdy http://jackubxd.rajce.idnes.cz/Polokoto ... 4590_n.jpg

přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Kdysi jsem kouřil až jsem oči mhouřil, ale takový bordel jsem v autě nikdy neměl..A po prvním shlédnutí obrázku jsem měl za to, že je to auto mého známého, poměrně pěkná 2,5 D 124, kterou systematicky zasírá vším možným..Když mu něco vyměním a dám to na zem ke spolujezdci, už dávno vím, že to tam třeba za měsíc stejně najdu...A je to genetické, otec poměrně slušné prase, ale synáčci dobytek je slabé slovo..Nemají úctu k ničemu, protože na rozdíl od otce si ještě nic nevydělali...Ale je to jejich věc, jen to ztěžuje práci smradem a zahnívajícími odpadky pod zadními sedačkami.. 
nepropadat panice...
Náš zákazník náš pán...
zákazník si dodá díl sám repasovaný!!!
takže po zjištění ko kotvy alternátoru z BMW 3,0D si pán jel z Prahy do Brna pro luxusní kus (výměnou za 3500,-) rozsah nových dílů a prací si udělejte sami,prozradím jen že prodejce ještě použil původní řemenici...

zákazník si dodá díl sám repasovaný!!!
takže po zjištění ko kotvy alternátoru z BMW 3,0D si pán jel z Prahy do Brna pro luxusní kus (výměnou za 3500,-) rozsah nových dílů a prací si udělejte sami,prozradím jen že prodejce ještě použil původní řemenici...

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!