Motor BXE KO! Zlomená ojnice!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
jiný v tom že si toho ten člověk všimnul a hned to řešil jinak při zatáčce na dálnici se to s náplní 3,5l nemůže stát když jezdí normálně což jezdí.....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Ladas- to jo, stačí málo, 2 km je moc, ale když by tam nalil olej a jel dál i s klepáním , ojnice ulítne a vykoukne ven..Probliklé mazání přes ŘJ, která to spozdí je už hotovo..A když je v palbě, a nečumí, zničehož nic je to, jak to majitelé popisují ....jel jsem, nic a najednou bum bum a ojnice je venku. Ta ojnice se vyhřeje během chvilky..A hlavně lidi neustále lžou, koukaj, kde je sjezd a ujedou 5km.. 

nepropadat panice...
v tom případě to nejni problém praskajících šroubů a jestli si matně pamatuju když jsem jezdil s lehce vylágrovaným motorem tak v tahu neklepe...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
Když jsem laboroval s přidřenými motory, tak při volnější ojnici , nebo šišatém ojničním čepu na klice, /který je vždy, když se přidře šála/ tak na volnoběh jakžtakž, ale při přidání plynu a naložení se klepot zvyšuje úměrně s otáčkami. Při vůli nahoře / pístním čepu v oku ojnice nebo v oku pístu/je slyšet klepot na volnoběh a při naložení zaniká. Mám zato, že změny chodu motoru by si řidič při jízdě měl všimnout ..Samozřejmě záleží na vůli, která vznikla..
nepropadat panice...
-
- Přispěvovatel
Kto hľadá, ten nájde::::
http://forum.octaviaclub.cz/index.php?s ... try1388015
Tak a teraz odborníci (nie od stola) raďte......čo áno a čo nie a prečo.
http://forum.octaviaclub.cz/index.php?s ... try1388015
Tak a teraz odborníci (nie od stola) raďte......čo áno a čo nie a prečo.
Octavia 1.9 TDi, 77kW, BXE, 11/2008.