Co je moc to je moc.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- woodman007
- Přispěvovatel
- woodman007
- Přispěvovatel
Tož prej tam neco zarachotilo a pak tam nešlo zařadit.Na dílnu se to muselo natlačit,páč to po nastartování dělalo takový rambajz že sem myslel že ta převodovka půjde ven sama...Pružiny ze setrváku povypadávané v deklu pod motorem a setrvák zarvaný dírama na šrouby mimo hlavičky tak sme ho moseli rozřezat flexou.
Je to T5 valník 63kw užívaný zedníkama.Naloženo pořád tak 1,5-2 tuny.Najeto úctyhodných 350tkm...

Je to T5 valník 63kw užívaný zedníkama.Naloženo pořád tak 1,5-2 tuny.Najeto úctyhodných 350tkm...

S2 3.6fsi L&K 512 000km
OIII 1.4 TSI 310 000km
O1 4x4 240 000kn
OIII 1.4 TSI 310 000km
O1 4x4 240 000kn
Jo, tohle se mi stalo na Fordu, měnil jsem majiteli prasklý kotouč/a chtěl jsem oba dva, ale majitel řekl proč, druhá strana je dobrá/a druhý den brzo ráno šílené zvonění a on na mě, málem jsi mne zabil...A já, proč? A nebylo mi dobře, může se stát leccos..Dupl jsem na to a auto zahnulo doleva a málem jsem setřelil protijedoucího...A já a co pedál, jo, ten je tvrdý? A on, jo, ta opravovaná strana se zablokovala/měnil jsem levý kotouč/tak už mi svítalo..Utrhl se mu ten pravý, který nechtěl měnit..Držel hubu ani necekl, píčus ,majitel stavební firmy a šetří na kotouči...
A ten udržený kotouč pěkně držel mezi destičkami a krok jako fík..
A ten udržený kotouč pěkně držel mezi destičkami a krok jako fík..
nepropadat panice...