Vase skusenosti s DUCATOM
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Vase skusenosti s DUCATOM
Zdar. Prosim Vas chcem sa spytat na DUCATA. Kedze som este nemal ziadne DUCATO a teda ani ziadny Fiat. Takze nejake skusenosti, prusery, alebo vychytane motoriziacie. Od r.v. 2010 a hore po ktorych sa pozerat a ktore radsej obijst, alebo ktory z nich je najmensie zlo a caste poruchy. Dakujem za postrehy

Skoda Oktavia II 1.9 TDI 77 kw BXE r.v 04/2006
						Re: Vase skusenosti s DUCATOM
Napiš, jaké Ducato chceš, velikost, motor....semirr96 píše:Zdar. Prosim Vas chcem sa spytat na DUCATA. Kedze som este nemal ziadne DUCATO a teda ani ziadny Fiat. Takze nejake skusenosti, prusery, alebo vychytane motoriziacie. Od r.v. 2010 a hore po ktorych sa pozerat a ktore radsej obijst, alebo ktory z nich je najmensie zlo a caste poruchy. Dakujem za postrehy
Já osobně mám r.v.2010 motor 2,2/74kW, chovám se k němu slušně a jsem maximálně spokojen.
Rozhodne smotormi  Iveco bud 2.3 multiJet, alebo 3.0 power multiJet. Motor Puma 2.2TDCI od Fordu nebrat!!! Mam sice 2.3JTD r.v.2002 motoricky som snim max. spokojny, ten motor od Iveca je nedobitny. Ci leto ci zima bezproblemovy strat. Akurat prevodovka by mohla byt imac odstupnovana (co na novych je uz poriesene) a aj silnejsia. Spojku to ma slabu teda aspon na tahanie vozika s autom urcite. Hnije jak stara kurva a odlomene klucky su na dennom poriadku. U tych novych budes musiet pocitat s poruchami typu lambda sonda, DPF a tych podobnych ekoteroristickych sraciek hned od sameho zaciatku.

- Tomas-Oaza
 - Přispěvovatel

Re: Vase skusenosti s DUCATOM
ja mam 2,3jtd 88kw 2008 (motor IVECO)semirr96 píše:Zdar. Prosim Vas chcem sa spytat na DUCATA. Kedze som este nemal ziadne DUCATO a teda ani ziadny Fiat. Takze nejake skusenosti, prusery, alebo vychytane motoriziacie. Od r.v. 2010 a hore po ktorych sa pozerat a ktore radsej obijst, alebo ktory z nich je najmensie zlo a caste poruchy. Dakujem za postrehy
650000km
V záruke menili hadicu klímy, celú elektroniku alarmu
pri 300000 výmena elektronickej klapky vzduchu
pri 400000 odisla spojka, odtah z AT
za posledných 6 mesiacov 3x odtah,nastastie v ramci SR vzdy kvoli elektrike, hniju kable
teraz uz 3 tyzdne stoji, zrejme BSI KO, nekomunikuje RJ motora a ABS s BSI; nedaju sa zohnat, asi odchádzajú... (Len z originálu, chlap mi spravil cenu 650e)
Inak som menil obe predne lozisky, loziská na tlmičoch, altík (kvoli prasknutému obalu), komplet motorček stieračov (motorček ok, zadreté čapy stieračov)
+ bežná údržba
Ale v zásade spokojnosť. A určite motor IVECO