Motor BXE KO! Zlomená ojnice!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ahojda, u me vymeneno, stare jsem meril a vsechny v rozmeru 51,7-51,9 ...
Takze asi v pohode ... JInak ted se na skodovackym foru resi ze to nebude asi jen tim, vypada to pomalu i na saly, bude to jako u Renaultu, bude blbej matros a vydrou se ... posledni 2 mesice vyroby motoru od 10/2012 se davala nahrada horni saly s indexem B, ze by na neco koncernovy kutilove prisli?
Pls jeste, kdyz budu menit saly, musim zase srouby kdyz tam jsou 2 mesice ? Snad ne ne?
Diky. Dan
Takze asi v pohode ... JInak ted se na skodovackym foru resi ze to nebude asi jen tim, vypada to pomalu i na saly, bude to jako u Renaultu, bude blbej matros a vydrou se ... posledni 2 mesice vyroby motoru od 10/2012 se davala nahrada horni saly s indexem B, ze by na neco koncernovy kutilove prisli?
Pls jeste, kdyz budu menit saly, musim zase srouby kdyz tam jsou 2 mesice ? Snad ne ne?
Diky. Dan
...bude blbej matros a vydrou se ...Matros je čo ?danikd píše:Ahojda, u me vymeneno, stare jsem meril a vsechny v rozmeru 51,7-51,9 ...
Diky. Dan
Octavia 1.9 TDi, 77kW, BXE, 11/2008.
Material
U Renaultu toho maji az moc, proste nekvalitni saly, nekdo tvrdi ze od 2007-2008 uz se prestalo kvuli narizenim EU davat do amterialu sal olovo a cin a proste to neni ono a hodne se opotrebovavaji ... Ale take se spekuluje ( podle mne opravnene ) ze to je kvuli LL olejum, proste to malo maze, vydre se to, sala se sekne, protoci a jelikoz nema zamek tak papa.

Ja jen asi 3000km ... prave ze sleduji vsechny fora s timto problemem a nejak to utichlo ... Porad premyslim nad tema salama, nekde nekdo psal ze po zadreni shanel jiny motor, rozdelali asi 4, udajne s malym najezdem a vsude u saly vydrene ... tak prave nevim a premyslim jestli to vymenit ...
Aby jsme nedopadli jako u renaultu ....
Aby jsme nedopadli jako u renaultu ....