Ahoj jsou tam výbojky originál Osram nebo Phillips a o teplotě 4300k dle homologace je to originální výrobek monotvaný do sériových aut nepoužité nové.Záruka není ale pokud by se něco pokazilo není problém výměna kus za kus.AhojJasteR píše:Kolik K v tom jsou vybojky ? je to cena s dokladem-zarukou ?
Prodám bixenon čočka "Phillips nebo Osram" NOVÉ
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: bix
Jaký výr takemství,čočky jsou autopal a startrery osram,dává se renault,fOCUS c-MAX APOD.Kulisek píše:No na 100% ti to nikdo neřekne jelikož je to výrobní tajemství,ale pasuje to snad do všech koncernových aut někdy po menší úpravě jde nahradit stávajicí xenon za tento bixenon.Vím že se to montuje do některých Renultů a Fordů.Mám poslední sadu.Ahojbigsaly píše:Prosim te, z ceho to je original xenon sada?
VAG Group Servis-opravy a GO R4,V6,V8,V12 Tdi+Benzin,Servis a renovace Xenon-LED světlometů,Opravy a výměny EZS zámků řízení,klíče ,Budiky,Ochrana dílu Audi VW GEKO,VAS 6395A Turba,Diagnostika Praha-608974322
Jaký výr tajemství,čočky jsou autopal a startery osram,dává se renault,fOCUS C-MAX APOD.Kulisek píše:No na 100% ti to nikdo neřekne jelikož je to výrobní tajemství,ale pasuje to snad do všech koncernových aut někdy po menší úpravě jde nahradit stávajicí xenon za tento bixenon.Vím že se to montuje do některých Renultů a Fordů.Mám poslední sadu.Ahojbigsaly píše:Prosim te, z ceho to je original xenon sada?
VAG Group Servis-opravy a GO R4,V6,V8,V12 Tdi+Benzin,Servis a renovace Xenon-LED světlometů,Opravy a výměny EZS zámků řízení,klíče ,Budiky,Ochrana dílu Audi VW GEKO,VAS 6395A Turba,Diagnostika Praha-608974322
Jo díky za doplnění jen vím to co jsme napsal.Proč to píšeš dvakrát to nechápusatas píše:Jaký výr tajemství,čočky jsou autopal a startery osram,dává se renault,fOCUS C-MAX APOD.Kulisek píše:No na 100% ti to nikdo neřekne jelikož je to výrobní tajemství,ale pasuje to snad do všech koncernových aut někdy po menší úpravě jde nahradit stávajicí xenon za tento bixenon.Vím že se to montuje do některých Renultů a Fordů.Mám poslední sadu.Ahojbigsaly píše:Prosim te, z ceho to je original xenon sada?

- Bradytec
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
sklo
Kdo mi vybrousí a vyleští sklo na alhambra I dal bych si je tam ale ...
nebo neumí nekdov čr vvyrobt z plastu?

Provádíme veškeré mechanické a elektrické práce: diagnostika, klimatizace, výměny autoskel, montáž tažného zařízení, opravy příhřevu D3W, D5W atd. Možnost odtahu na plaťáku.