Prodám bixenon čočka "Phillips nebo Osram" NOVÉ

Inzeráty k archivaci. Pro nové prodeje po 15.10.2018 použijte prosím sekci "Prodám"

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Kulisek
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Kulisek »

JasteR píše:Kolik K v tom jsou vybojky ? je to cena s dokladem-zarukou ?
Ahoj jsou tam výbojky originál Osram nebo Phillips a o teplotě 4300k dle homologace je to originální výrobek monotvaný do sériových aut nepoužité nové.Záruka není ale pokud by se něco pokazilo není problém výměna kus za kus.Ahoj
Kulisek
Přispěvovatel

Příspěvek od Kulisek »

aktuální
satas
Přispěvovatel

Re: bix

Příspěvek od satas »

Kulisek píše:
bigsaly píše:Prosim te, z ceho to je original xenon sada?
No na 100% ti to nikdo neřekne jelikož je to výrobní tajemství,ale pasuje to snad do všech koncernových aut někdy po menší úpravě jde nahradit stávajicí xenon za tento bixenon.Vím že se to montuje do některých Renultů a Fordů.Mám poslední sadu.Ahoj
Jaký výr takemství,čočky jsou autopal a startrery osram,dává se renault,fOCUS c-MAX APOD.
VAG Group Servis-opravy a GO R4,V6,V8,V12 Tdi+Benzin,Servis a renovace Xenon-LED světlometů,Opravy a výměny EZS zámků řízení,klíče ,Budiky,Ochrana dílu Audi VW GEKO,VAS 6395A Turba,Diagnostika Praha-608974322
satas
Přispěvovatel

Příspěvek od satas »

Kulisek píše:
No na 100% ti to nikdo neřekne jelikož je to výrobní tajemství,ale pasuje to snad do všech koncernových aut někdy po menší úpravě jde nahradit stávajicí xenon za tento bixenon.Vím že se to montuje do některých Renultů a Fordů.Mám poslední sadu.Ahoj
Jaký výr tajemství,čočky jsou autopal a startery osram,dává se renault,fOCUS C-MAX APOD.
VAG Group Servis-opravy a GO R4,V6,V8,V12 Tdi+Benzin,Servis a renovace Xenon-LED světlometů,Opravy a výměny EZS zámků řízení,klíče ,Budiky,Ochrana dílu Audi VW GEKO,VAS 6395A Turba,Diagnostika Praha-608974322
Kulisek
Přispěvovatel

Příspěvek od Kulisek »

satas píše:
Kulisek píše:
Jaký výr tajemství,čočky jsou autopal a startery osram,dává se renault,fOCUS C-MAX APOD.
Jo díky za doplnění jen vím to co jsme napsal.Proč to píšeš dvakrát to nechápu :?
Kulisek
Přispěvovatel

Příspěvek od Kulisek »

stále sada k mání
lisky
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lisky »

a já už čekám na pošťáka, chci to páchat do okty facelift světel. Zkusím maximum fotit, třeba to tu někomu pomůže.
OI, soft by JohnyFlat, EGR off, převodovka GGU, HDS, jednohmota
felicia pickup 1.9D
Bradytec
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

sklo

Příspěvek od Bradytec »

Kdo mi vybrousí a vyleští sklo na alhambra I dal bych si je tam ale ... :-( nebo neumí nekdov čr vvyrobt z plastu?
Provádíme veškeré mechanické a elektrické práce: diagnostika, klimatizace, výměny autoskel, montáž tažného zařízení, opravy příhřevu D3W, D5W atd. Možnost odtahu na plaťáku.
Zamčeno

Zpět na „[Prodám - starý bazar do 15.10.2018]“