Tempomat touran

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
caven
Nováček
Odpovědi: 0

Tempomat touran

Příspěvek od caven »

Zdravím mohu se zeptat zda někdo nevíte čím by mohlo být, že mi nefunguje tempomat ? po zapnutí klíčku se mi rozsvítí zelená kontrolka tempomatu a pokud natočím motor tak ihned zhasne.
Poradil by mi nekdo kde mám hledat odpovídající bity snímačů brzdy a spojky ve vagu ? A v jaké jednotce ? Motor nebo elektronika ?

Děkuji za rady
Crouxe
Přispěvovatel

Příspěvek od Crouxe »

To asi nebude chyba v RJ ale skor v packe na ktorej sa nachadza tempomat.
caven
Nováček

Příspěvek od caven »

podle čeho usuzuješ, že bude špatná páčka ? Když je pouze zaplý klíček a neběží motor tak když tempomat zapnu tak se rozsvítí kontrolka a když ho vypnu tak zase zhasne...
chipmann
Aktivista

Příspěvek od chipmann »

Co na to daig.?
OII RS 2.0TFSI chip,podvozek eibach, výfuk Miltek, bloff forge Motorsport, kola Thomason atd Kompletní diagnostika VAG 12.12.3
caven
Nováček

Příspěvek od caven »

diag, nevím kam mám koukat. v motorové jednotce žádná chyba nebyla a v elektronice adr09 taky ne. Jak jsem psal nevím do jakého kanálu se mám podívat n á bitové hodnoty ze snímačů. Kdyby mi někdo poradil kam se podívat byl bych rád.
Neexistuje na tourana něco jako je u škody dílenská příručka která by byla volně dostupná ?

Děkuji
dream7000
Aktivista

Příspěvek od dream7000 »

do rj 16 podvolantova rj, vypis z VAGu, okrem kontroly akcnych clenov v rj16 kontrola spojkoveho a brzdoveho spinaca
Vaša
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vaša »

páčky odchází
v adr. 16 (podvolantová jed.)většinou vypisuje defekt
v adr. 01 (motor) blok měřených hodnot 006 nebo 022 jak bzda spojka tak povely od páčky
OOOO A4 Avant Quattro 125kW ++
OOOO A2 1,4 TDi ++
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“