superb II klepe-VYŘEŠENO
Moderátoři: šulda, Moderátoři
superb II klepe-VYŘEŠENO
na půl roku starém SII ,103kw,najeto 25tkm,na dvojku a trojku na plný plyn v tahu něco silně klepe,ale jen když je to studené, zahřáté to nedělá,jde to někde zepředu uprostřed,posundával jsem plasty kolem motoru ,nic se nezměnilo,je to klepání jak kdyby tam někdo rychle mlátil kladívkem. nesetkal se s tím někdo?
Naposledy upravil(a) mia1 dne 23 říj 2013, 11:20, celkem upraveno 1 x.
-
- Aktivista
chlapi
od řemenu to nejde
vstřiky měnilio ve škodovce zbytečně
je to ostré kovové klepání v době kdy motor má nejvíc síly,je to jako by přitom rozvibrovalněco na nápravě,jde to z prostřed zespodu,posundával jsem plasty,nic se nemění,když je to teplé a nechám to půl hod stát tak to havně na dvojku taky zaklepe,ale je to jen mezi 1500-2500ot. provozuju 20let autoopravnu ale toto mi hlava nebere
dělá to jen při max axeleraci,kdyby to bylo chiplé tak to klepe jak kráva

zatím se nic moc nerozebíralo,je to v záruce,a i ve škodovce jsem s nima domluvený pokud si nebudou jistí at to zbytečně nerozdělávají,
hlava proč ?
ta klika,jako zvuk je to takový,ale to by se už projevilo,né ?
jak se to trochu ohřeje,tak to dělá méně,až to přestane,na vyšší kvalty to neudělá,protože motor nato nemá sílu
furt čekám že něco klekne a nic
píšu to sem,protože doufám v to, že už to někdo řešil
je to podobný zvuk jak udělá vnější kloub poloosy v rejdu,v tahu
to turbo by mělo klepat proč?
hlava proč ?
ta klika,jako zvuk je to takový,ale to by se už projevilo,né ?
jak se to trochu ohřeje,tak to dělá méně,až to přestane,na vyšší kvalty to neudělá,protože motor nato nemá sílu
furt čekám že něco klekne a nic
píšu to sem,protože doufám v to, že už to někdo řešil
je to podobný zvuk jak udělá vnější kloub poloosy v rejdu,v tahu
to turbo by mělo klepat proč?
to nedělá turbo, ale při plný zátěži je velkej tlak plynů před turbem a proprcává to pod těsněním, když jsem to řešil já, tak se to chovalo stejně jak popisuješ, i s tím zahřátím, kdy to za chvíli uplně zmizelo, nebylo to vůbec vidět, nějaký očouzení, až zrcátkem a pořádný světlo to chtělo, neříkám, že je to tím, jak jsem psal má to celkem málo kiláků na to, aby to profouklo, možná by bylo dobrý zkusit to nahrát, ten zvuk