konektor pro žhavící svíčky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
konektor pro žhavící svíčky
Zdravím, potřebuji typ jaké použít konektory na žhavící svíčky na Škoda Fabia 1,9SDI. Původní se úplně rozpadly a kupovat svazek motoru se mi teda nechce. Děkuji předem za každou radu. 

-
- Aktivista
Hele jen na okraj, nedělá tvůj otec náhodou na Křižíkové mistra? Jen podle přezdívky, co zde máš a to Brno....jen mě to napadlo, nijak si to neber 
Jinak, předem říkám, že sem to neřešil nikdy, ale určo ti někdo poradí.
Nedávno jsem na vw-clubu četl o žhavičích co jsou na ohřev vody. Tak řešili jak ty fajky nahradit očkama, ale myslím, že dali i jiný žhaviče, ale to je jen trefa na slepo, ale mrkni se tam, určo tě to někam navede, jinak ti zde poradí někdo kdo to už řešil.
http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=73&t=219472
Tohle jsem našel, ale to bude asi ono co potřebuješ cca.

Jinak, předem říkám, že sem to neřešil nikdy, ale určo ti někdo poradí.
Nedávno jsem na vw-clubu četl o žhavičích co jsou na ohřev vody. Tak řešili jak ty fajky nahradit očkama, ale myslím, že dali i jiný žhaviče, ale to je jen trefa na slepo, ale mrkni se tam, určo tě to někam navede, jinak ti zde poradí někdo kdo to už řešil.
http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=73&t=219472
Tohle jsem našel, ale to bude asi ono co potřebuješ cca.
VW GOLF IV 1.9TDI AGR 4MOTION - Soft HR CARSOFT, WEBASTO THERMO TOP C
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť

-
- Aktivista
Ahoj,
takže nemusíš kupovať celý káblový zväzok, existuje samostatné pripojovacie vedenie na žhaviče, org.č. 028971766, cena cca 1000Kč, alebo druhá možnosť, zohnať to z vrakáča..Tie očká by som asi nerobil, neviem aký si zručný

takže nemusíš kupovať celý káblový zväzok, existuje samostatné pripojovacie vedenie na žhaviče, org.č. 028971766, cena cca 1000Kč, alebo druhá možnosť, zohnať to z vrakáča..Tie očká by som asi nerobil, neviem aký si zručný

Naposledy upravil(a) dzonyy dne 02 lis 2013, 20:39, celkem upraveno 1 x.
Bingo, to je přesně ono. Koukal jsem do Etky a nic jsem tam nenašel. Díky moc.dzonyy píše:Ahoj,

-
- Aktivista