Díky za rady
Webasto O II vs. Passat 3c
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Webasto O II vs. Passat 3c
Ahoj mám dotaz. Mám možnost porovnat dvě auta s originálním webastem z výroby nicméně fungují trochu jinak. Passat topí o dost později než Octavia vytopení u auta je otázka cca 25 minut přitom u OII je auto vytopení za méně než 10 minut. Ale když pak nastartujete motor u passata má voda už cca 70 stupnů přitom u Octavia je voda stále studená. Napadá mě jestli se do OII nedělalo teplovzdušné topení místo teplovodního
Díky za rady

Díky za rady
jako myslíš ve smyslu že kdyby měl vadný termostat tak by to ukazovalo špatnou teplotu vody ? No ale nevysvětluje to proč oktávka neohřejvá vodu, necháš to třeba 30 minut topit normálně jde z vetráků horkej vzduch ale po nastartování se teplota vody ani nehne a na passatu cca po 20 minutách má 70 stupnů ale do auta nejde tak horký vzduch jako u oktávky 
Ano, je tam 4-cestny ventil, z toho jeden vyvod je zablendovany. Cez diag sa da otestovat
Naposledy upravil(a) lubomt dne 02 lis 2013, 21:20, celkem upraveno 1 x.
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
pokud je to origo zástavba, tak je tam obvykle v hadicích k topení ventil, co při běhu webasta odpojí vytápění motoru a všechno teplo jde do interiéru. Záleží na typu zástavby, jestli tam ten ventil je nebo ne.
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 
aha no myslím, že oboe by mělo být origo zástavba u octavie funguje ten ventil tak, že odpojí okruh motoru ze začátku a u passata ne... Mám k passatu veškerou dokumentaci i v příručkách jsou návody na webasto takže si myslím že to origo je. Je nějaká možnost vagem otestovat jestli ten ventil funguje ?