Koupě Seat Leon 1.9 TDI 110kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Koupě Seat Leon 1.9 TDI 110kw
Zdravím, rozhodl jsem se koupit si k jaru Leona a zajímalo by mě jaký je rozdíl mezi Cuprou, Top Sportem a Formula Racing. Hodně sem četl že je to jen ve výbavě nebo označení roku výroby a Cupra se dělala dva roky v 4x4. Není v tom ještě něco? Popřípadě na co si dát při koupi pozor a jak to nejlépe prověřit/zkontrolovat. Jak zjistit"vyježděný/utahaný motor". Píšu sem abych to slyšel od odborníků , tak mě zasvěťte. Díky za odpověd a popřípadě za opravu kdybych se mýlil
M.

Ja ho mít prostě budu! /Seat Leon 1.9tdi 110kw
Leon TS je dobra volba, ale najst pekny a hlavne v povodnom stave je velmy obtiazne. Motor trpi klasickymi bolestami PD nic strasne v porvnani s dnesnymi novymi autami. Verzii Cupra (4x4) by som sa vyhol, pokial neplanujes extremne upravy. Predsalen je zbytocne drahsia prevadzka, udrzba a aj zatah tam nieje zdaleka taky ako u prednohrabosa. Vybava FR sa tusimze s motorm ARL (110kW) ani nekombinovala, videl som ju furt iba s motorom ASZ (96kW) opravte ma ak sa mylim.
Právě chtěl bych v puvodním stavu.
Ano 4x4 jsem taky odsoudil. Právě s tim FR taky nevím, nemužu nikde najít správně vysvětlenou motorizaci leonu. Lidi ruzně píší že mají FR rok 2005 ve 110kw. Nerozumím tomu.
Abych si pak nekoupil něco co je uplně něco jineho. 

Ja ho mít prostě budu! /Seat Leon 1.9tdi 110kw
- TDIfun
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Prodavam Cupru 4 260hp 

340HP 1.9TDI ASZ
238HP 1.9TDI ASZ
255HP 1.9TDI AVF
250HP 1.9TDI AGR
251HP 1.9TDI AGR
M = ( Pnorm[kW] * 9.549 ) / n[min-1]
http://www.youtube.com/watch?v=N9hi4nNhAvg
238HP 1.9TDI ASZ
255HP 1.9TDI AVF
250HP 1.9TDI AGR
251HP 1.9TDI AGR
M = ( Pnorm[kW] * 9.549 ) / n[min-1]
http://www.youtube.com/watch?v=N9hi4nNhAvg
měl by tu být JasteR , největší znalec Cupra4
měl jsem Top Sporta 4x4 , říká se , že vyrobili Cupru4 , byla ale drahá a nikdo to nekupoval , tak musel přijít se změnou a udělali Top Sport 4x4 , obrali to o výbavu ( sedačky kůže+látka , pedály , volant , nějaký dekor palubky a označení na karoserii . . . )
technika zůstala stejná u Top Sportu 4x4 jako byla Cupra4 , motor ARL , 6Q převodovka , 4x4 , brzdy 312/256
exteriér taky stejný mimo loga Cupra4 . . nárazníky ,prahy,kola , výfuk , vše stejný
FR je pouze předokolka a dělalo se po faceliftu od 2005 + , motor převážně ARL , ale viděl jsem to i v 96kW . .
Edit : myslel jsem že se ptáš na 4x4 , tak jsem se zaměřil na to , ale jediný co mě napadá že bude jiný u těhle aut v předokolce jsou brzdy , budou 288/323
pak je to výbava

měl jsem Top Sporta 4x4 , říká se , že vyrobili Cupru4 , byla ale drahá a nikdo to nekupoval , tak musel přijít se změnou a udělali Top Sport 4x4 , obrali to o výbavu ( sedačky kůže+látka , pedály , volant , nějaký dekor palubky a označení na karoserii . . . )
technika zůstala stejná u Top Sportu 4x4 jako byla Cupra4 , motor ARL , 6Q převodovka , 4x4 , brzdy 312/256
exteriér taky stejný mimo loga Cupra4 . . nárazníky ,prahy,kola , výfuk , vše stejný

FR je pouze předokolka a dělalo se po faceliftu od 2005 + , motor převážně ARL , ale viděl jsem to i v 96kW . .
Edit : myslel jsem že se ptáš na 4x4 , tak jsem se zaměřil na to , ale jediný co mě napadá že bude jiný u těhle aut v předokolce jsou brzdy , budou 288/323
pak je to výbava
Já mám třeba Topsport a sedačky celokůže+opěrka a střešní okno a kamoš v FR mě hadrové sedačky bez střešního okna a bez opěrky loketní ale zase má dešťák,nevím proč to nedělali ve všech stejný 

SEAT LEON TDI ARL 110kw+soft,HDS,EGR-off,KAT-on,312/256mm ,18" CUPRA R, Seat Inca TDI spodekARL,2260,SachRace-performance,trysky0.280+12mm hlava s podávačkou,17"alu,brzdy 312/239mm