Žhaviče Tucson CRDi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
josef Zdarsa
- Nováček
Žhaviče Tucson CRDi
Zdravím, ještě bych se chtěl zeptat na žhaviče(již jsem měl podobný dotaz),
při startu studeného motoru vychází namodralý kouř. V létě, když je celkem teplo, přes 20°C a startuji ráno motor, je možné toto kouření i když jsou vadné svíčky? Vždyť žhaví asi vteřinu. Ještě jsem se na to nedíval jestli jsou vadné.
Dík
při startu studeného motoru vychází namodralý kouř. V létě, když je celkem teplo, přes 20°C a startuji ráno motor, je možné toto kouření i když jsou vadné svíčky? Vždyť žhaví asi vteřinu. Ještě jsem se na to nedíval jestli jsou vadné.
Dík
-
josef Zdarsa
- Nováček
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
josef Zdarsa
- Nováček
Díky za informaci, mohou to teda být žhaviče, myslíte, že motor žere olej? Kouří to pouze při startu asi 10 vteřin, potom kouření přestane. Když je horký motor, tak při startu nekouří.slovacek.milos píše:josef Zdarsa píše:Podle kontrolky.Aero200 píše:Podle čeho soudíte že žhaví vteřinu, podle kontrolky???
motor papká olej
Dík
-
josef Zdarsa
- Nováček
Já nic neřeším, pouze se ptám, zajímají mě zkušenosti, názory a rady zkušených lidí.Aero200 píše:Tak když si to nejste schopen sám zkontrolovat, tak si to dejte do servisu a budete mít klid, 4 měsíce řešit co to může být a když někdo poradí, tak se na to steně vykašlete. Jezdí to? Jezdí, tak až se to posere tak potom řešte.
Dík za svéráznou odpověď.
-
josef Zdarsa
- Nováček