Problém Fiat Grande Punto 1,3jtd 55kw Dpf
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Problém Fiat Grande Punto 1,3jtd 55kw Dpf
Zdravím mám problém s granďákem. Je to verze 55kw s DPF. Cca před rokem po koupi bylo vyměněno turbo, váha vzduchu. Ale teď po roce mám problém s výkonem. Po opravě auto táhlo od 1500ot do 4500-5000ot. Teď z ničeho nic auto jede až od 2200ot do 3200ot před a po to jenom zrychluje. Podle diag. to ukazuje v zátěži nedostatečnou hmotnost vzduchu požadavek je při plném plynu 1000mg ale já se stěží dostanu na 620mg, zkoušel jsem novou váhu a nic furt to samé ani originál váha nepomohla ani odpojení váhy neznamenalo změnu. Požadavek tlaku turba sedí až od těch 2200 do 3200ot. Před 2200 turbo netlačí a za 3200 klesá tlak. Regulace na turbu funguje, Špatné hodnoty na váze vzduchu to vykazuje i v těch otáčkách kde to jede. Ale když nepožaduji větší výkon tak auto jede normálně i hodnoty sedí ale jak na to šlápnu a na váze vyletí požadavek nad 600mg tak tam já s reálnýma hodnotama končím. Zkoušel jsem vyčistit i zaslepit EGR beze změny, komplet čištění výfuku kat i dpf také bezezměny, tlakování hadic jestli nějáká někde neuchází také nic, vyndat vzducháč také nic. Napadá mě jediné nějak podělané turbo. Ale je to možné aby turbo v určitých otáčkách natlačilo požadovaný tlak ale zároveň dodávalo málo vzduchu??? Moc děkuji za kazdou reakci.
pozor na vahu vzduchu!!!!Neznamena ze mas malo vzudu je je v haji vaha.Co na to rika ventil EGR.casty problem fiatu.1.3 maji hlavne problem uspanou trubku co je v sani od EGR.Kdyz se ucpe vypali to diru do sani a mas po vykonu a kontrolku to nerozsviti.Podivej se nejdrive na EGR pak res ostatni.Kdyz na miste pridas plyn jde slyset syceni od motoru??
No když přidám plyn tak to nikde nesyčí. Ten zas..ný EGR ventil teda zkusím vyčistit. Ale je my divný že by ten EGR udělal takovej bordel ve výkonu a řírící jednotka by jse tvářila jakože to je všechno ok. Ani spotřeba se nezměnila pořád se motám kolem 4,8-5,2 samo že podle palub. počítače. Je pravda že u bývalé Marey Jtd jsem EGR čistil asi ve 170 000km a trubka do sání byla totálně ucpaná, ale auto jenom mělo propad výkonu kolem 2750ot/min. Ale zase je pravda že když EGR zůstane pořád otevřený tak to bude asi dělat pěknej bordel.
Po dlouhé odmlce zase napíšu nějáký ten poznatek. Egr ventil vyčištěn pravda trubka od EGR která končí v sání byla totálně ucpaná, od té doby se výkon trošku zlepšil auto tahá od 2000ot/min do cca3500ot/min takže nejede pořád jak by mělo. S hmotností vzduchu se dostanu max na 720-750mg namísto požadovaných 1000mg. diagnostika hlásí vadný brzdový spínač (dle technika z Fiatu.: Že prý špatně fungující spínač brzdových světel nebo ůplně nefunkční má za následek snížení výkonu motoru z důvodu bezpečnosti). Což by tak nějak odpovídalo, ale spínač jsem vyměnil za nový (neoriginál) a pořád to hlásilo stejnou chybu tak jsem objednal ve Fiatu nový ale tentokrát originál. A světe div se, pořád to hlásí poruchu na brzd. spínači. Takže s nápadama jsem v koncích. Máte prosím někdo nějákou zkušenost s brzd. spínačem kde může být zrada??? Moc děkuji za každou radu.