nefunguje mutyfukcny volant octavia 2

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
radinno
Nováček
Odpovědi: 0

nefunguje mutyfukcny volant octavia 2

Příspěvek od radinno »

Zdravim neviem ktory diel je nutne vymenit na volante mi nefunguje klakson ani ovladanie radia,pred tym som stym mal problemy ale ked som rukov zatlacil zospodu na volant hned pod riadiacu jednotku ktora je na spodku volantu tak fungovalo vsetko.ako keby bol zly kontakt ale posledny tyzden uz nefungovala vobec tak som to rozobral s predpokladom ze plosny spoj bude vadny.premeral som privody(konektory) su v poriadku.
ak je vsetko zapojene a zapnem zapalovanie tak ta RJ vo volante ako keby nespravne,alebo nechcela spolahlivo komunikovat s RJ auta,pretoze ked som odpojil prave,alebo lave tlacitla(zapalovanie bolo stale zapnute) tak fungoval uz klakson.
po opetovnom pripojeny tlacidiel(zapalovanie je stale zapnute) fungovalo vsetko tak ako ma.
ked som vypol a zapol zapalovanie opet po tom zisteni,tak zase RJ volantu bola mimo ako keby ju tie tlacidla blokovali alebo nebola kompatybylna s RJ auta.
ked som zopakoval odpojenie lavych,alebo pravych tlacidiel tak uz sa chytila.
aj po pripojeni odpojenych tlacidiel vsetko bezalo ok az kym som nevypol zapalovanie.po zapnuty opet nic.
Neviem ci menit RJ volantu,alebo je potrebne menit aj tlacitdla.Moze mi niekto tu na fore povedat ci jetam spravna RJ volantu podla vyrobneho cisla ktore je na kryte RJ volantu na fotke.
Ide o octaviu 2, 1.9TDI 2004 ak bude treba napisem aj win.
neviem si uz stym rady

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil(a) radinno dne 31 led 2014, 10:46, celkem upraveno 1 x.
radinno
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od radinno »

Zdravym chcel bysom aspon zistit cije potrebne nakodovat novu riadiacu jednotku(1K0959542B),alebo je potrebne ju aj flashovat a tak este nakodovat.
Dasato pomocou vag?Aspon to kodovanie.Alebo potrebujem k tomu VAS.
Vdaka za odpoved
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“