Za studena neštartuje

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Horvy
Nováček
Odpovědi: 0

Za studena neštartuje

Příspěvek od Horvy »

Vlastním Kiu carnival 2,9 CRDI r.v.2002 a mám problém zo štartovaním za studena zdá sa mi ako keby mi padla nafta a nemalo by ju čo dotiahnuť späť v servise nevedia prísť na to čo to može byť cey leto nieje problém ale v zime vobec ani v garáži neviete niekto poradiť čo to može byť?
Aero200
Přispěvovatel

Příspěvek od Aero200 »

Zkontrolovat přívod k vyhřývací spirále na sání, dále bych zkontroloval přepady na tryskách, pokud je tam velkej přepad, tak tam není tlak paliva na to aby motor chytil., dále bych mohl pokračovat co zkontrolovat, ale to by měli vědět v tom servisu na co se zaměřit... (LOL)
Horvy
Nováček

Příspěvek od Horvy »

A vie mi niekto poradit ako sa da skontrolovat ten prepad a co skontrolavat treba pri zhaviacej spirale?
Aero200
Přispěvovatel

Příspěvek od Aero200 »

Jestli na ní jde proud, a také se stává že ty kontakty jsou uhnilé, na změření přepadů ti stačí 4 hadičky a 4 nádobky do které chytáš naftu (LOL)
Horvy
Nováček

Příspěvek od Horvy »

No takže auto sa mi podarilo naštartovať ale iba pomocou štart spreju ale pri jednej triske mi frká naftu von hadičky su na nej dobre dané všetko ale frká to von tak neviem ale asi tam bude chyba
Odpovědět

Zpět na „Kia“