[quote="kohucik16"]No vidis aj tak kupil len tu lacnu verziu takto vyzera orginal novej delphi relatka su samostatne mam foto len bez BT [/quote
neni to tak celkom pravda,na tej lacnej kopii ma (mjanulik) naletovany modry zub a can tlmivky a na tvojom originaly chybaju,zeby chlapci swedsky zacali setrit,vyzera to tak ze cinania uz prekonali original
[quote="kohucik16"]No vidis aj tak kupil len tu lacnu verziu takto vyzera orginal novej delphi relatka su samostatne mam foto len bez BT [/quote
neni to tak celkom pravda,na tej lacnej kopii ma (mjanulik) naletovany modry zub a can tlmivky a na tvojom originaly chybaju,zeby chlapci swedsky zacali setrit,vyzera to tak ze cinania uz prekonali original
stefi si to zle pochopil toto je ties cina no ma blisie k orginalu tie foto co som sem dal ja to mam od predajcu od ktoreho to beriem ja som samozrejme ze objednal verziu co ma aj BT
jen se zeptam jak se instaluje delphi trucks mam nainstalaci cars a jen bych to otestoval.nebo jak to pridat do stavajiciho cars systemu. dekuji za pripadne info.muze byt sz..
sathol píše:jen se zeptam jak se instaluje delphi trucks mam nainstalaci cars a jen bych to otestoval.nebo jak to pridat do stavajiciho cars systemu. dekuji za pripadne info.muze byt sz..
Musí se znova instalovat ale vybereš "DS150E Heavy Duty Vehicles"podle interface.
kohucik16 píše:stefi si to zle pochopil toto je ties cina no ma blisie k orginalu tie foto co som sem dal ja to mam od predajcu od ktoreho to beriem ja som samozrejme ze objednal verziu co ma aj BT
CDP+ MAIN V3.0 má už multiplexor z velkýma relátkami a ak je niečo podobné originálu tak myslím že práve táto verzia. Samozrejme je to verzia bez BT.