Zdravím, mám problém na své octávii AHF 98rv., jedná se o to že auto po ránu když chci nastartovat, nažhavim a poté motor točí dlouho(bylo vadné teplotní čidlo, psala to i diagnostika ale to jsem vymenil a i kdyz zhavim s vypojenym snimacem to znamena jako pri -30°jev je stejny). Když to náhodou chytne strašně se to hádá a chcípne to, někdy se povedlo to že se to potom hádání ustálilo a volnoběh byl ok, když v tu chvíli jedu auto projet, tváří se jako by mu nic nebylo za plnynem jde normálně, ale při ubrání plynu a následném přidání( třeba ze 3000ot na 2500) motor jako by se hádal ( či zvuky podobné střílení do výfuku) ale po chvilce plném plynu cca 2s se motor opět s hlubšim zvukem rozběhne a jede normáloně i ten zvuk se po cca 2s srovná a zase jako by tomu nic nebylo. Ještě jedna věc i při teplém motoru se po startu ten motor hádá cca sekundu.
Zkoušel jsem i čerpadlu dát napít přímo z kanystru nafty (bez filtru a možnosti ucpanejch hadiček) > bez výsledku
Už když jsem byl na softu v DP říkali že čerpadlo je slabší (momentální úpravy velkej FMIC, Trysky race 520, VB turbo, podávačka v nádrži z PD)
Mám se připravit na nejhroší a čerpadlo je KO ?? :-/
Díky za každou radu !
Problem s AHF
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Problem s AHF
Oktávka AHF 185 HP / 428 N.m - POWERED BY DIESELPOWER - Sold
MB E63s 585 HP / 800 N.m- Série
Nene, auto chodilo pěkně mělo odbržděnejch 185 koní a cca 5 tisíc jsem takhle najel pak namontolva podávačku > umyl jsem motor protože mi vylítla přepadová hadička
a po cca 3 tisících km co jsem najel to začlo takhle zlobit s tim že za dva dny to kleklo uplne nejdriv jsem to treba umotal časem ale ted uz ne.

auto stále nejede, čerpadlo vyměněné za jiné > po nandání trysky na čerpadlo mimo motor je vidět že tryska otevírá a práší. Vše kolem čerpadla proměřeno dle přířučky Škoda. Auto tlaky má, 28barů. Nikdo nic ? :-/ TeĎ už nechytne ani na startovací sprej předtim aspon na to chytil a pak už běžel, ta závada se zhoršuje... Zítra ještě jednou zkontroluji nastavení rozvodů a sundám ventilový víko ... Někoho něco napadá ? Každá rada dobrá Díky 

zmeraj tlak oleja podla dp ci ti nahodou neostava visiet regulator tlaku oleja a poriadna kontrola rozvodov a hydrostelov
s 120gls T603 favorit opel astra g
octavia 1 tdi 81kw AHF rv 2000 470 xxx tis predana MB B trieda 180D automat ma moja lepsia polovicka
golf 4 1.6 benzin mercedes w 211 220 cdi 2008 origo diag mercedes bmw univerzalna diag launch x 431
octavia 1 tdi 81kw AHF rv 2000 470 xxx tis predana MB B trieda 180D automat ma moja lepsia polovicka
golf 4 1.6 benzin mercedes w 211 220 cdi 2008 origo diag mercedes bmw univerzalna diag launch x 431