Volkswagen passat 1.9tdi rok 1995 najednou nejede

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
u2men
Nováček
Odpovědi: 0

Volkswagen passat 1.9tdi rok 1995 najednou nejede

Příspěvek od u2men »

Ahoj prosím o radu mám passat 1.9 tdi 1995 v pohode jsem si jel ale z niceho nic chcipl motor a uz nejde nastartovat kdyz tam strcim klicky a otocim tak se ani nerozsviti diody na budikach), kdyz zkusim startovat tak se starter toci ale auto nechytne.

Nad radiem blika takova kontrolka co je od dalkoveho ovladani ktere kdyz normalne zmacknu tak pak muzu startovat a normalne se po otoceni rozsviti zhaveni atd.. nevim jestli je to dodelane nebo original (pridavam foto).. ted to proste nejde co to chciplo :(

nevite nahodou nejakou bolest tehle autaku cim by to mohlo byt?

Díky za kazdou radu

Obrázek
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

je to dodělávanej jablotron. Pokud nerozsvítí kontrolky tak asi nepojede. Co pojistky toho dodělávaného DO centrálu.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

jestli je ta CA 320 tak vyřaď okruh immo co blokuje 15 po klíčku a jezdíš dál...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
u2men
Nováček

Příspěvek od u2men »

jo tak už jsem to našel že je tam nějakej ten jablotron jak mi píšete :) do auta se dostanu, dálkovej centrál mi funguje, problém je jenom s tím centrálem že asi neodblokuje immo, můžete mi nějak porad kterej kabel musím kde vyměnit? předpokládám že se jedná o nějakej kabel co vede přímo ke spínačce? případně jak ho nějak natvrdo vyruším ten immo?
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

do tý jednotky jde 6 silných drátů myslím že jsou klemovaný 1-2 3-6 4-5 najdi kde máš +po klíčku a propoj to mezi sebou aby jsi to obešel
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Já jsem to vytrhal, 50 tku ke spínačce jsem napojil napřímo a majitel byl rád, že jede a centrál oželel. Auto bylo před smrtí, tak to bylo jedno..Ale jde o to, co tam máš Ty..
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“