www.turbo-levne.cz zkušenosti
Moderátoři: šulda, Moderátoři
www.turbo-levne.cz zkušenosti
mají tam zajímavé ceny.má někdo s nima zkušenost.díky
SUPERB iii 2,0tsi,2018,L@K,4x4,200kw,DSG, Columbus,černá
Já když slyším levně, tak už moc nereaguji. Oprava se nedá moc ojebat, takže úspora je kde? Samozřejmě si vybírám vždy nejmenší firmu, jakmile tam mají bufet, několik úředníků tak to je vidět na ceně. Většina těchto slov je zprofanovaná, např. slovo PROFI a LEVNě už nemá cenu brát vážně. Každý lemp má všude tyto slova a ani neví, co znamenají..Já byl včera pro ojeté auto u "firmy" v matičce Praze , kecy, kecy, borec velký profík /kdo dnes není, že?/tak mu říkám, leží rafička na palivo a svítí kontrolka..Tam je dost...Kde je pumpa? Tady kousek..Ujedu 15 metrů a auto chcíplo, tak mu říkám, přebíráte prachů, že se vám nevejdou do kapsy a nemohl jste za 200 kč koupit naftu? Neměl údajně čas..hned mi dojde, kde žiju... 
nepropadat panice...
tak jasně
hledám nového spolehlivého dodavatele na turba.tady u nás je to samý dovoz z polska,kvalita žádná,reklamace katastrofa.hlavně mi jde o to at to nemusím tahat z auta znova,u některých je to masakr.zkuste někoho doporučit,ale pouze na základě dlouhodobých dobrých zkušeností
díky
- TDIfun
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Tak montuj nove turba. Nebo at si to zakaznik koupi sam a nese naklady za pripadne vytahovani a serizovani atd.. Trpelivost pretekla kdyz jsme meli tahat nepovedenou repas z 4.0TDI A8mia1 píše:tak jasněhledám nového spolehlivého dodavatele na turba.tady u nás je to samý dovoz z polska,kvalita žádná,reklamace katastrofa.hlavně mi jde o to at to nemusím tahat z auta znova,u některých je to masakr.zkuste někoho doporučit,ale pouze na základě dlouhodobých dobrých zkušeností
díky
340HP 1.9TDI ASZ
238HP 1.9TDI ASZ
255HP 1.9TDI AVF
250HP 1.9TDI AGR
251HP 1.9TDI AGR
M = ( Pnorm[kW] * 9.549 ) / n[min-1]
http://www.youtube.com/watch?v=N9hi4nNhAvg
238HP 1.9TDI ASZ
255HP 1.9TDI AVF
250HP 1.9TDI AGR
251HP 1.9TDI AGR
tak někdy to jde,ale mám třeba stálé zákazníky,peněz nic moc,ale slušní lidi,tak jim chci i pomoct tím repasem
třeba ted scenic II 1,9 koupili to na vánoce v AAA,turbo někdo nedávno měnil,nastříkané stříbřenkou
nemůžu jim tam dát nové za 18-20tis,ale zas nechci tu katastrofu dělat znovu.a tady to co znám všichni tvrdí že to repasujou,a pak je vidím v glivicích jak to kupujou za 3
tis
tis
co toto http://www.turbo-repas.cz/?page_id=9
tady mají snad nové http://www.turbo-levne.cz/produkt/82-tu ... -d-85-88kw

tady mají snad nové http://www.turbo-levne.cz/produkt/82-tu ... -d-85-88kw
- TDIfun
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
nj to je pak tezko, budes jim to delat temer zadarmo, pak to nekde lehne a jeste te pomluvi co jsi jim prodal za srot, nebo hure dojedou na jinej servis kde pomluvi toho co tam to turbo dal.mia1 píše:tak někdy to jde,ale mám třeba stálé zákazníky,peněz nic moc,ale slušní lidi,tak jim chci i pomoct tím repasemtřeba ted scenic II 1,9 koupili to na vánoce v AAA,turbo někdo nedávno měnil,nastříkané stříbřenkou
nemůžu jim tam dát nové za 18-20tis,ale zas nechci tu katastrofu dělat znovu.a tady to co znám všichni tvrdí že to repasujou,a pak je vidím v glivicích jak to kupujou za 3
tis
340HP 1.9TDI ASZ
238HP 1.9TDI ASZ
255HP 1.9TDI AVF
250HP 1.9TDI AGR
251HP 1.9TDI AGR
238HP 1.9TDI ASZ
255HP 1.9TDI AVF
250HP 1.9TDI AGR
251HP 1.9TDI AGR
Presne tak buď to spravit porádne alebo to nerobit vubec. Tiež neustále počuvam blbosti že už do auta nechcu investovat atď tak ked nechcu tak nech jazdia na kole a auto daju do šrotuTDIfun píše:nj to je pak tezko, budes jim to delat temer zadarmo, pak to nekde lehne a jeste te pomluvi co jsi jim prodal za srot, nebo hure dojedou na jinej servis kde pomluvi toho co tam to turbo dal.mia1 píše:tak někdy to jde,ale mám třeba stálé zákazníky,peněz nic moc,ale slušní lidi,tak jim chci i pomoct tím repasemtřeba ted scenic II 1,9 koupili to na vánoce v AAA,turbo někdo nedávno měnil,nastříkané stříbřenkou
tis
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
sice trochu OT ale podělím se. Ve firmě kde máme bioplynku se vysypalo turbo. Je to maličko větší 100 kilový drobeček v hodnotě jednoho milionu. Přijela firma odvezla repasovala přivezla. Turbo se zamontovalo ale místo dvou barů bylo schopné plnit jenom 1 bar. Borci přijeli znova a že to udělají na místě. Vyměnili výfukový rotor dokonce snad za větší nebo co a ještě povídali snad se to turbo nerozletí. Bez jakéhokoliv vyvážení zamontovali zpět asi to taky není úplně normální že?
Leon ASZ, fmic, GTB 1756, 209PS 457Nm mírný kouř, Brembo 323mm a 280mm
To mě pobavilo, odborníci pravili "snad se to nerozletí"Jeny píše:sice trochu OT ale podělím se. Ve firmě kde máme bioplynku se vysypalo turbo. Je to maličko větší 100 kilový drobeček v hodnotě jednoho milionu. Přijela firma odvezla repasovala přivezla. Turbo se zamontovalo ale místo dvou barů bylo schopné plnit jenom 1 bar. Borci přijeli znova a že to udělají na místě. Vyměnili výfukový rotor dokonce snad za větší nebo co a ještě povídali snad se to turbo nerozletí. Bez jakéhokoliv vyvážení zamontovali zpět asi to taky není úplně normální že?

Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
Impreza WRX 195kW
[Presne tak buď to spravit porádne alebo to nerobit vubec. Tiež neustále počuvam blbosti že už do auta nechcu investovat atď tak ked nechcu tak nech jazdia na kole a auto daju do šrotu[/quote]
Hele, to je přesný, takový jak mi říkáme "plačkyni" mám nejradši
bude s tebou polemizovat o opravě a sotva ví o čem mluvíš, a tak nějak to dát dohromady...aby to moc nestálo
pak se dozvíš že jel na 14dní lyžovat do Alp, to bylo asi zadarmo
nasrat
buď to udělám ať to má wert, nebo to dělat nebudu
nějaký flikování udělám tak sobě nebo kámošovi, jinak nee
k tématu - my teda vozíme už léta do Turbocaru, protože to máme blízko, zkušenosti +/- dobrý ( na pár výjimek )
reklamace vždycky katastrofa...ale to je asi všude
Hele, to je přesný, takový jak mi říkáme "plačkyni" mám nejradši
bude s tebou polemizovat o opravě a sotva ví o čem mluvíš, a tak nějak to dát dohromady...aby to moc nestálo
pak se dozvíš že jel na 14dní lyžovat do Alp, to bylo asi zadarmo
nasrat
buď to udělám ať to má wert, nebo to dělat nebudu
nějaký flikování udělám tak sobě nebo kámošovi, jinak nee
k tématu - my teda vozíme už léta do Turbocaru, protože to máme blízko, zkušenosti +/- dobrý ( na pár výjimek )
reklamace vždycky katastrofa...ale to je asi všude
nedokazu posoudit jestli jsou levni,rpotoze tma neni zadny turbo na fiat, alfu ani lancii,ale kdyz sem si myslel,ze mam total KO turbo na 2,4 JTD zacal sem patrat a nasel sem 3 firmy co mi daji komplet repasovany turbo za 7 tis:D no a zacalo plno otazek a taky preposilani to comi rekla jedna firma te druhe at mi na to reknou nazor no a docela sem se do toho zamotal. jedne tvrdi,ze na garett nejsou dily druhej,ze jsou a kvalitni a treti,ze to nejde koupit za ty penize co je celej repas:D pak sem nasle par firem,kde bylo turbo za 8500 a pak najednou skok nekde k 11 tos nevim,ale asi bych v tomto pripade poslechl kamosa a koupil za 3 litry z vrakace i kdyz to je taky pekne nebezpecny kor kdyz nemuzes chytit za hridelku
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne
lancia lybra 2,4 JTD 132 kw 420 Nm
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne