Ty teda byly zralý na výměnu. Ale vsadím se, že síla oproti novejm nebyla nijak výrazně menší. Já je měl podobně, kompozit v háji a přitom byly třeba jen o setinu, dvě slabší než nový. Kolik měly ojniční čepy jsi asi pro zajímavost neměřil, že?
Ahoj, nemeril, nebyl cas. Olej nevim, zkusim koouknout do servisky jestly tam neco nebude, kupoval jsem ho ojete ...
Jinak at me skodovka netvrdi ze staci vymenit jen srouby ... fakt telata.
D
Tak to je docela šok.Hodně jsem četl že 1,9 tdi jsou nesmrtelný držáky,tak jsem ji po dlouhém rozmýšlení koupil a teď se dozvím o takových problémech.Je to 2009,objednaná 3/09 do provozu 5/09,servisovaná,135000 km.Mám se taky obávat nebo už to měly vyřešený?
danikd píše:O2 BXE 07/2008 - 134t Km poctive najeto, do 97t km autorizak a LL olej, od 97t km olej ( Castrol Edge TD ) kazdy rok - cca 12t km rocne. Kazdy rok take vymena vsech filtru. Auto bez cipu, nehonim ho, mam rodinu.
Pred 3/4 rokem meneny jen srouby, dnes loziska + srouby.
Puvodni loziska jsou podle loga asi Glyco.
Horni 701D
Dolni 701E
Horni :
Dolni :
Dan
danikd: to si myslím že si ich mal ešte celkom v pohode
Mrkni čo som vybral z motora ja
Naposledy upravil(a) Fenix9555 dne 05 kvě 2014, 14:54, celkem upraveno 1 x.
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
právě jsem si říkal kde se tam vzaly na ojnicích zámky.....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Slavkov píše:Mě by zajímalo, zda je zde někdo, kdo má/měl "podělané" BXE, kde si měnil olej sám, jezdil s tím sám a tudíž má/měl vždy vše pod kontrolou?
Jelikož se zatím nikdo neozval... a vidím, kolik oleje prodávají např. pašáci od Bayera (autorizák ve Slavkově), tak bych nevylučoval ani "výměny/nevýměny"
Slavkov píše:Mě by zajímalo, zda je zde někdo, kdo má/měl "podělané" BXE, kde si měnil olej sám, jezdil s tím sám a tudíž má/měl vždy vše pod kontrolou?
Jelikož se zatím nikdo neozval... a vidím, kolik oleje prodávají např. pašáci od Bayera (autorizák ve Slavkově), tak bych nevylučoval ani "výměny/nevýměny"
Ani na Impe v ***** ja by som nikdy v živote nedal ten olej do svojho auta čo dávame do aut na servisných
1L shell originál a 4-5 L z dolievame z veľkého neoznačeného sudu
V tomto sude máme univerzálny olej ktorý má všetky viskozitné triedy a keď ho nalejeme do motora sám sa prispôsobí
[Ropane ked vymenis sály tak daj info v akom stave boli!
quote="ropan"]Tak to je docela šok.Hodně jsem četl že 1,9 tdi jsou nesmrtelný držáky,tak jsem ji po dlouhém rozmýšlení koupil a teď se dozvím o takových problémech.Je to 2009,objednaná 3/09 do provozu 5/09,servisovaná,135000 km.Mám se taky obávat nebo už to měly vyřešený?[/quote]
zolli007 píše:Ako chlapi? Žiaden Passat zatial ? 1.9 Tdi BXE 2007 ? Ja som sa nedopatral zatial ani k jednemu vie niekto o niekom? dajte prosim vediet Dakujem.
o čo sa jedná čo potrebuješ táto téma je už tak veľká obsahovo že som zabudol a nechce sa mi to hľadať.