Kdo to ví???
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Kdo to ví???
čauky chlapi! Jde mi o tohle měnil jsem kámošovi motor na octě 1.9 110PS . On měl rok 98 nebo 99 a dával si tam 02 . Měl to nějak načipovaný a po výměně motoru mu to nic moc nejelo! Pak sehnal informaci že musí dát do toho nového motoru vstřiky z toho starého motoru. Moc jsem tomu nevěřil, ale měl pravdu začala tahat jako blázen! Takže????? jaký tam je rozdíl ve vstřicích že tam byl takový rozdíl ve výkonu??? ten nový motor vypadal jako funglovka a vstřiky taky. Ten nový motor byl taky 110PS.čipovanou měl jen jednotku ,vstřiky byly seriové.
-
- Přispěvovatel
Vím, je to jednoduché, ten mt. z 02 byl na 100% 66kw a někdo vám ho prodal jako 81kw. Oni totiž 66kw mt. tuším od 01 maj už turbo stejné jako 81kw, je to kvůli emisím a jedinej rozdíl je právě ve vstřikách.
Zjistíš to jednoduše, podle kódu mt., nebo(což bude asi jednodužší) podle čísla na vstřikách.
mmj. neradil to o těch vstřikách ten co mu tem mt. prodával
Zjistíš to jednoduše, podle kódu mt., nebo(což bude asi jednodužší) podle čísla na vstřikách.

KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW

Seš hlavaKornout píše:Vím, je to jednoduché, ten mt. z 02 byl na 100% 66kw a někdo vám ho prodal jako 81kw. Oni totiž 66kw mt. tuším od 01 maj už turbo stejné jako 81kw, je to kvůli emisím a jedinej rozdíl je právě ve vstřikách.

SHARAN AUY 2002
-
- Přispěvovatel