Upadlý motor Octavia Tour /1,9 PD/
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Sežeň nám prosím 105tku my to nikdy neviděli,tam kde jsem se vyučil jsem pár let startery a alternátory repasoval dovolím si říct že to byla firma s největším skladovým potenciálem svého času že odebíral i Elit to co neměli skladem a nějaký dojebaný starter nebo alternátor jsem hlavně i dělal takže nám tu nedávej pohádky jak jde jet 5Okm s pastorkem ve věnci skončí to jak jsem psal výše nebo dokonce roztrženým předním víkem a holým věncem ale to už je hodně velký sci-fi dokonce jsem i pár věnců měnil nebo otáčel ale na to by ti prsty nestačily,nejni tu každýmu 20 jak si asi mylíš... 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Ladas píše:Sežeň nám prosím 105tku my to nikdy neviděli,tam kde jsem se vyučil jsem pár let startery a alternátory repasoval dovolím si říct že to byla firma s největším skladovým potenciálem svého času že odebíral i Elit to co neměli skladem a nějaký dojebaný starter nebo alternátor jsem hlavně i dělal takže nám tu nedávej pohádky jak jde jet 5Okm s pastorkem ve věnci skončí to jak jsem psal výše nebo dokonce roztrženým předním víkem a holým věncem ale to už je hodně velký sci-fi dokonce jsem i pár věnců měnil nebo otáčel ale na to by ti prsty nestačily,nejni tu každýmu 20 jak si asi mylíš...

kua a já hádal 19 že to žere jen půlka lidíLadas píše:Sežeň nám prosím 105tku my to nikdy neviděli,tam kde jsem se vyučil jsem pár let startery a alternátory repasoval dovolím si říct že to byla firma s největším skladovým potenciálem svého času že odebíral i Elit to co neměli skladem a nějaký dojebaný starter nebo alternátor jsem hlavně i dělal takže nám tu nedávej pohádky jak jde jet 5Okm s pastorkem ve věnci skončí to jak jsem psal výše nebo dokonce roztrženým předním víkem a holým věncem ale to už je hodně velký sci-fi dokonce jsem i pár věnců měnil nebo otáčel ale na to by ti prsty nestačily,nejni tu každýmu 20 jak si asi mylíš...
Lupo 3L TDI, fše funkční fčetně brzd
tipo 1,4 karburátor, opět fše funkční nemám nic off ale zato mám brake pads ON, vzorek na gumách ON, ...
"Když potkáte v kalahári hyenu, musíte ukázat že jste větší než ona."
tipo 1,4 karburátor, opět fše funkční nemám nic off ale zato mám brake pads ON, vzorek na gumách ON, ...
díky za podporu, vidím že víš o čem je řečnebulus píše:Aj felda diesel ma v startery planetovy prevod

MM
to s věkem nesouvisí, věnce jsem měnil, sundaval, nandaval, prsty mi na to stačíLadas píše:Sežeň nám prosím 105tku my to nikdy neviděli,tam kde jsem se vyučil jsem pár let startery a alternátory repasoval dovolím si říct že to byla firma s největším skladovým potenciálem svého času že odebíral i Elit to co neměli skladem a nějaký dojebaný starter nebo alternátor jsem hlavně i dělal takže nám tu nedávej pohádky jak jde jet 5Okm s pastorkem ve věnci skončí to jak jsem psal výše nebo dokonce roztrženým předním víkem a holým věncem ale to už je hodně velký sci-fi dokonce jsem i pár věnců měnil nebo otáčel ale na to by ti prsty nestačily,nejni tu každýmu 20 jak si asi mylíš...

ahoj, mohl by někdo hodit odkaz nebo nějaký číslo o jaký šrouby se jedná,čísloxpočet? teď v pátek mi má kamarád dělat rozvody na OI ASZ viz podpis a sadu mam svoji,ale o šroubech sem vůbec nevěděl tak abych měl čas to ještě zchrastit,budou to3. rozvody (270tis.) a auto sem kupoval po prvních takže netuším zda-li to poprvý někdo měnil,ale při druhé výměně určitě ne.díky moc
OIII-DDYA
1T3-CAYC (Ex) soft: zatím "cinklej=DG"
OI-ASZ-L&K (Ex) soft:DP ( prodáno
1T3-CAYC (Ex) soft: zatím "cinklej=DG"
OI-ASZ-L&K (Ex) soft:DP ( prodáno

Já když jsem ty šrouby objednával v autorizáku, tak jsme se nemohli domluvit, jaké chci,ten plánek a rozkreslení dělal nějaký hulič trávy, je to nepřehledné a nějaké otočené. Dokonce pro jistotu jsem běžel pro staré díly opsat jejich čísla, aby to klaplo. A šrouby jsem raději objednal všechny-2 na upevnění silentbloku do kastle/který se ale moc měnit nemusí/, pak 2 důležité,které drží držák motoru na silentbloku a pak průměr 12 /3 kusy/, které drží držák motoru na bloku. Samozřejmě jsem je dal na lepidlo. Cena 1. šroubu je přibližně 80 kč..A ten plíšek/vlastně 2/ který je přivařen ke kastli/ a drží silentblok, je pěkná sračka, já měl jeden ohnutý/patrně po ráně/a proto taky byl silentblok nakloněn a v této poloze mu asi dobře nebylo.. Prostě to hoši při opravě "dom.dali" jak mohli"..
nepropadat panice...