cistenie DPF
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Co oci nevidia, to srdce neboli...presne ako tie praskliny. Pri DPF nieje normalne ze je vyfuk cierny, aj ked sa to tvari normalne. Uz som vydel hoodne popraskanych filtrov, a nehovoriac otom ze 80% PSA... Vyfuky po 130tkm cerne jak rite.
Autaky s DPF nesmu zadymit, ani trosku!!
Passat V6 bdh 180hp 4motion Chip by Kitpower.fr 206hp, Chip by Dynatec.fr 218hp
Mám najeto 240 000 a cca od 150 000 mám výfuk černý. FAP jsem měl venku 2x. jednou ve 170 000 a podruhé včera (15.3.2015). Žádná prasklina tam viditelná není. Jak je to tedy možné?Sayllo píše:Co oci nevidia, to srdce neboli...presne ako tie praskliny. Pri DPF nieje normalne ze je vyfuk cierny, aj ked sa to tvari normalne. Uz som vydel hoodne popraskanych filtrov, a nehovoriac otom ze 80% PSA... Vyfuky po 130tkm cerne jak rite.

-
- Přispěvovatel
No... vapkou ho nikdo neproplachoval a chemií také ne. Opravdu může filtr prasknout jen tak?jirka cordoba GT TDi píše:nemusí být vidět že je prasklej , může být vevnitř . stává se to že ho vyčistí jakousi chemií pak vapkou propláchnou a když ho nenechají dostatečně vyschnout tak pak vzniklá pára může roztrhat vevnitř ty mikro mřížky.
-
- Přispěvovatel