Oprava RJ v šoférových dverách Octavia 2003
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Oprava RJ v šoférových dverách Octavia 2003
Ahoj, vie mi niekto za normálnu cenu opraviť klasický dôsledok problému so zatekaním šoférových dverí na Octaviì 2003 TDI Elegance ? Jedná sa o výmenu jednotky a opravu kabeláže (nezamknem diaľkovým a nevyhrieva mi šoférov späťák). Ideálne BA a okolie
opravit to de vyškrábneš si kolem uhnilího kontaktu tu izolaci a vyvrtáš si tak trojku díru z boku do toho konektoru tak aby šel zacvaknout konektor
poté si dírou protáhneš kus drátu a na zbytek toho uhnilého konektoru ho naletuješ
pak zacvakneš konektor a drát naletuješ naproti v konektoru přímo na kabel
dělal sem to a funguje to v pohodě
poté si dírou protáhneš kus drátu a na zbytek toho uhnilého konektoru ho naletuješ
pak zacvakneš konektor a drát naletuješ naproti v konektoru přímo na kabel
dělal sem to a funguje to v pohodě
Škoda Octávie Combi 1.9 TDI 81KW
jednotku mám novou a kabeláž ti dám v ceně ale asi za mnou z BA nepojedeš kdyžtak SZ
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!