Neříkejte mi, že tento díl nikdo neprodává, když je totožný s kupou dalších aut.
8E0512121E - umí někdo sehnat?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
8E0512121E - umí někdo sehnat?
Sháním horní uložení zadního tlumiče na passata B5 syncro. OEM číslo 8E0512121E. S překvapením zjišťuji, že to není k sehnání ani u nás v republice ani ve skladech v Německu a to ani v prvovýrobě. Sice se občas někde na netu najde obchod, který to jako má skladem, ale obratem mi napíšou, že skladem nemají a ani jejich dodavatelé.
Neříkejte mi, že tento díl nikdo neprodává, když je totožný s kupou dalších aut.
Passat 4motion AVF
Koukni na www.automedik.cz. Maj to tam od SKF a Original Imperium a Expedice do 2 dnů (což maj u většiny zboží a nikdy nebyl problém).
VW Passat Variant B5, 1.9 TDi 81kW (AFN), r. v. 1999
U nich jsem to měl objednaný a dnes mi psali, že to nemají a ani mít nebudou, protože to žádný jejich dodavatel nemá a že se omlouvají kvůli chybě uvedené na internetu.priwi píše:Koukni na www.automedik.cz. Maj to tam od SKF a Original Imperium a Expedice do 2 dnů (což maj u většiny zboží a nikdy nebyl problém).
Mechanik, co je online napojen na sklady (i německý) mi to taky ukazoval - všude nuly. To mě fakt poser, jsem jedinej, kdo chce ve střední Evropě dávat nové uložení tlumiče?
Passat 4motion AVF

[/img]