meranie kompresie
Moderátoři: šulda, Moderátoři
meranie kompresie
Ahoj mam jednu otázku . Meral som tlaky na motore ktorý je vymontovaní a bez oleja . A dva valce nenatlačili ani na 2 a ostatne 4 mali 26 . Keď som strekol za striekacku oleja do tých valcov co nemali tlak tak potom mali cca 30 ale pochvilke keď okej ztiekol tak zase nemali tlak . Co im môže byť. ? Motor ma nabehane 90000 km . Stál nepojazdny cca 3roky . Môže mat polámané alebo pripecene kruzky ???
ALLROAD 2,5 TDi 160kW
-
- Aktivista
-
- Aktivista
-
- Aktivista
ked vyměníš krůžky tak klidně za 3O.oOO km ti začne brát motor brutálně olej, když to necháš tak za 5OO km ti bude v motoru klepat, nebo motor jen tak nahodíš a svýcary zkus to zde http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=& ... 7474,d.d2sdatok píše:Keď vymením krúžky ? Alebo keď to nechám tak ?slovacek.milos píše:těžko říct pak ti v tom zaklepe a budeš zas na začátku

Jestli má 90000km, tak to bude v pohodě, ale jak píše Miloš, možná to je zbytečné. Není nad to,motor protočit a na chvíli nahodit. Kroužky a písty se "zatřepou", uvolní se šlemy a motoru naskočí tlaky..Být to TD, tak jej dám na špalky, přidám kanistr , baterku a natočím si ho před montáží..Nedávno jsem takhle poslouchal MB 200D, jen jsem jej držel ať mi neodskáče... 

nepropadat panice...
-
- Aktivista
já ti jen chtěl říct že vrtat do motoru nemusí být vždy úspěšné,datok píše:Aj keď dám originál krúžky tak sa zničia a bude zrat olej ?
s jedním uživatelm jsme se shodli na úspěchu 4O procent, a leta si vše necháme dělat vše borcem co dělá jen motory, ten kamoš uživatel měl před rokem problém s motorem, opravil si sám a ok asi před týdnem v motoru zapráskalo a konečná
tak asi tak