https://uloz.to/tamhle/gHhg1ng2Lmvz
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jsi šťastný člověk, bohužel když se stávají ty" běžné " problémy, jako je tento, různá nechytání, škubání apod. tak po výměně různých komponentů, mnoho času strávených koumáním nad hodnotami Vagu se majitel zákonitě vrátí zpět k vymlácené hlavě..Protože pokud není jistota, že vstřiky jsou utěsněny , vše ostatní je jen začarovaný kruh a zbytečné výdaje...Chudák mechán v dílně, když majitel tvrdí, ještě minulý týden to šlapalo bezvadně a Franta říkal, že ty šachty vydrží klidně přes půl mega...Tomas6 píše:Já tam kromě té jedné fotky kde je ta podložka lehce očouzená žádný jiný problém nevidím. Osobně si myslím kdyby to tak masivně podfukovalo,tak i v tom sedle by to bylo vypálené.Podle fotky těžko posoudit hloubku rýhy v šachtě,ale nevypadá o nic hůř jak všechny ostatní co jsem kdy viděl. Možná je to náhoda, že mi to všechno jezdí, nikdy jsem hlavu vložkovat nedával a to ty auta mají i přes půl mega a funguje to... Jednou jedinkrát se mi stalo že se asi po měsíci vrátil transportér s tím že padá nafta a spodní červenou gumičku jsem měl překroucenou, dal jsem nové sady a od té doby klid.