Co je moc to je moc.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
proč jsi to do takovýho zabijáka dával to to neudržíš na silnici?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Tak mi to nedalo. Letmo jsem tam nahlídl. UFFF to je škoda slov. Teď vedení z trojky černé oceliP.e.p.i.n píše:Jeny píše:Osobně ho neznám ale podiskutoval jsem s ním, když jsem viděl co tam vyrábí a stále dokola jsem mu povídal netěsnost, netěsnost, když pořád kňučel, že mu to nejede. Pak dal zpět origo IC s vedením a pořád mu to nejelo a znova říkám netěsnost nebo už jsi odkouřil turbo. Po asi 14 dnech píše v RS clubu na FB, tak všichni kdo mi radili ať vyměním turbo si můžou jít měnit. Měl odrbaný zobáčky bajonetu někde na vedení za motorem nebo co. Pak jsem mu jenom napsal, takže netěsnost?P.e.p.i.n píše:S tim čidlem taky moc dobře vim komu to patří...Na skodahome profilek..
Tak tak, když koukneš na škodahome, psal jsem mu tam to samý..Moc spojů v tom vedení a tohle prasárna největšího kalibru...a 100% netěsnost.
Leon ASZ, fmic, GTB 1756, 209PS 457Nm mírný kouř, Brembo 323mm a 280mm
dnešek byl plodný...

T5 6q

někdo někde měnil vanu...

i takhle se dá měnit olej...

T5 6q

někdo někde měnil vanu...

i takhle se dá měnit olej...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower