Motor BXE KO! Zlomená ojnice!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ahoj, včera jsem si koupil octavii II BXE, ovšem rok 2006, najeto cca 240000. Přelousk jsem celý toto vlákno (defakto od včera sem nedělal nic jinýho) a jestli mi nic neuniklo, tak mýho motoru by se problém týkat neměl, resp. nikde jsem nenašel jedinou zmínku o havárii motoru z roku 2006 a staršího. Je to tak? Dík za reakci od někoho, kdo tomu rozumí.
Škoda Octavia combi BKD 2009
Přímo ve škodovce neznají případ špatných šál,vše je to způsobeno těmi šrouby,je to ale případ jeden ze stovek aut,tak vydřené šály dělají jen pokud někdo jezdil bez oleje nebo to vydřel nějakéj bordel.Neznají tam případy špatných sérií šálků.Mám to od známého,co tam pracuje xlet,x aut tam udělal.O těch šroubech samozřejmě MB ví,ale zdarma ti to nevymění.tak nejlíp kdo má před výměnou oleje,objednat šrouby dle vin,i šálky-pokud by byly už chycené,at tam auto dlouho nestojí a nečeká se na díly a nechat si to udělat a máte klid.Jak už tady někdo psal....Nejhorší je smrt z vyděšení....
Proto mají taky tak čisté montérky a kolikrát na nějaký problém koukají jako vejři. Ono v dnešním výměnném zůsobu oprav a podpory z MB se není co divit. Vždy bylo jen slyšet, naser to tam nové, co se s tím budeš párat..Takže moc nekoumají proč a proto. Taky jsem chtěl poradit a měl jsem zato, že jsem si spletl dveře..
Samozřejmě nechci urazit, ale byl jsem poměrně zklamán..

Samozřejmě nechci urazit, ale byl jsem poměrně zklamán..
nepropadat panice...
když ti řeknou že rozvody mají být u každýho PD na nulu, tak to o něčem svědčí. Ale jsou i šmati,co ví, rozumí, ale neporadí tam ani kolegůmJarda S. píše:oni toho znaji dost, ale dělaji blbýFulltank píše:Primo ve skodovce toho neznaji vice

Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro