Pokud si někdo dělá hlavu při nákupu frit. oleje s limitem na osobu na den, tak to řeším já i mnozí další jednoduše, prostě jezdím s vozíkem pořád dokola a pokaždé k jiné pokladně. V Globusu si tak za hodku navozím přes 100l. Holt se naběhám, protože mám větší spotřebu.
Tak už chlapi jezdím taky. Koupil jsem v Lidlu řepkový za 17.90 a naředil jsem to k poměru 2,5 ku 1 ve prospěch nafty. Mám strach nalít tam toho víc. Už je to i cítět. Jo a teď bude v akci slunečnicový olej. Je lepší slunečnice nebo řepka???
VW Vento 1,9TDI 66kw 90ps,AHU, klima,r.v.7/97 prodej ČR 5/98....I love TDI.....
Na internetu se tvrdí, že je o něco lepší řepka, že má mít méně glycerínu. Slunečnice prý ale tuhne při nižší teplotě, ale taky jsem tu četl opak, tak nevim.
řepka je super, ale normal clovek nepozna rozdil repka x slunecnice... Kazdopadne, repkovy olej je kvalitou nad slunecnicovym, nejhorsi srajda je sojovy, na tom bych si nedelal ani topinku - nejhorsi, nejmene kvalitni olej co muze byt... i to auto na nej jede tak nejak "jinak"
Jo ale limit 12l a kunda u pokladny mě fakt 3 kousky z krabice vytáhla,navíc tyhle flašky mají tak debilní tahací otvírání a lístečky uvnitř hrdla aby to teklo pomalu..
Jo ale limit 12l a kunda u pokladny mě fakt 3 kousky z krabice vytáhla,navíc tyhle flašky mají tak debilní tahací otvírání a lístečky uvnitř hrdla aby to teklo pomalu..
Tak se na ně vyprdni a vyraž do Lidla. Teď v pondělí jsem tam kupoval řepku za 17,90.