A dobře děláš, s ostrými lokty to v montérkách nikam nedotáhneš..Já jsem jako gramofon možná pro tebe, protože jsi zvyklý na častušky, ale chápu, když slyšíš /čteš / co tady píšu o rudé minulosti naší vlasti po válce, že ti není moc dobře..Ale lidé by se čas od času měli otočit dozadu svého života a připomenout si, "jak to se mnou tehdy bylo."..Tím to samozřejmě nemyslím přímo osobně..Ale v Evropě mizí chlapi. Správný chlap má být ČESTNÝ, UPŘÍMNÝ, DOMINANTNÍ A SILNÝ./samozřejmě netvrdím že takový jsem já/.A já jich moc neznám..Domecek píše:Ty jsi fakt moula, nosím montérky tak asi lokty taky nemám. Nemá cenu se stebou bavit. Jsi jak zaseklej gramofon. Kašlu na tebe.
Jásejte
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nepropadat panice...
[quote="ROMEK"]chlapi "ČESTNÝ, UPŘÍMNÝ, DOMINANTNÍ A SILNÝ" su vetsinou za hranicou 60rokov a vís ktorych nazývaš komunistický xindl a rudá pakaz a postupne vymru
od mladej generacie mozes tazko cakat ze ti da niekto "SLOVO CHLAPA"

Bohudík-bohužel je mladá generace vždy podobná té předešlé, pouze vývoj jde dopředu, Ale základ zůstává stejný..Pokud máš zato, že ty 4 slova jsou nemoderní, je mi tě líto. To jsem nevymyslel já, slovo chlapa má i dnes váhu, často podávám ruku i mladým , dodržuji úmluvu a oni ví, že nemluvím do větru ..Život je snažší, když tohle trvá a můžes se na někoho spolehnout...A musím poctivě říci, že až na pár vyjímek jsem nebyl mnohokrát podveden, možná proto že mám otevřené hledí...
od mladej generacie mozes tazko cakat ze ti da niekto "SLOVO CHLAPA"

Bohudík-bohužel je mladá generace vždy podobná té předešlé, pouze vývoj jde dopředu, Ale základ zůstává stejný..Pokud máš zato, že ty 4 slova jsou nemoderní, je mi tě líto. To jsem nevymyslel já, slovo chlapa má i dnes váhu, často podávám ruku i mladým , dodržuji úmluvu a oni ví, že nemluvím do větru ..Život je snažší, když tohle trvá a můžes se na někoho spolehnout...A musím poctivě říci, že až na pár vyjímek jsem nebyl mnohokrát podveden, možná proto že mám otevřené hledí...
nepropadat panice...
Jen bych specialne pro jericha sepsal "vyhody "
ktery jako zamestnanec mam . Za 20 let prace ve fabrice mam nektery rok 25 dni dovoleny, prispevek na duchod jen kdyz splnim plan , kdyz nemarodim, kdyz neudelam zmetky a dalsi podminky , pak mensi prispevek na obedy na ktery nechodim , protoze se nedaji zrat ( mlsnej nejsem a na vojne jsem zazil i jiny hruzy, ale na tohle nemaji) a jako vrchol ustupku je ze mi demokrat ve vedeni milostive dovoli pracovat jen 8 hodin a ne 81/2 , coz mi je k hovnu kdyz delam nepretrzity provoz
. Vyhodne to je pouze pro urednicky darmozrouty. A to jeste vsechny tyto super vyhody musi pracne vyskrabat tebou nenavideny odbory, jinak by nebylo vubec nic
Takova je realita , nevim kam chodis na 13 a 14 platy , nebo snad sluzebni mobil a auto . Kdyz se poda navrh aby se vyplacely 13 platy i pro beznou chatru , vzkaze jim vedeni (kompletne v ODS) aby se luza podivala do kalendare , kolik je tam mesicu a tolik se vyplaci platu , tim to konci . Zamestnanec ma narok akorat tak na hovno , tak to je . A bohuzel musi nekdo delat i u tech stroju a na pase ,lidi kteryma tak oprvohujes a nadavas jim ze nic neumi , ze jsou neschopni , ne kazdy ma moznost pracovat treba jako ty
A neznamena ze kdyz pracujou na pasu, ze jsou taky neschopni . A nezvan mi prosim te zase nejaky bludy o cachackach co by chteli vsechno a jsou porad nespokojeny, s platem obzvlast. Jsou firmy kde tomu tak neni , ale je jich jak safranu . Tam si majitel spocita , a lehko, ze spokojeny delnik s dobrym platem mu nadela o hodne vic prace a kvalitne . Jenze na to kapitalisti s ODS ackym myslenim zatim neprisli , takze pevne stoji za za ODSackou a Kalouskovou myslenkou - drit a drit obycejny lidi , zvysovat plany, snizovat normy , sledovani stroju , kamery na pracovisti ( ano , uz i tuto vymozenost mam v zamestnani , aby ODSak kdy se mu nechce spat , protoze se precpal jak prase,se mohl pekne v klidu v posteli divat , jak na nej chatra pekne maka. Jericho a nejsou to komousi, ani milicionari, ani odborari ani jina ruda pakaz jak vzdy pises, jsou to demokrati s plnou tlamou zvastu o svobode a kecu jak se budeme mit dobre, proste tvoji oblibenci 

O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Nejde nepoložit otázku, proč děláš nepřetržitý provoz, kdy ti to nevyhovuje. A když je to tak strašné tam u vás, nejdeš jinam, kde není ODS, ale ČSSD nebo Ksč.Neustále shání řidiče, jsou inzeráty na jiný druh práce a podle toho, jak přispíváš jsi jiště šikovný, tak to už vůbec nechápu, proč se tak zahazuješ. Otevři si dílnu a udělej se svým pánem. A to, že pohrdám někým, kdo je na páse, je omyl, jen jsem napsal, že lisovat umělé hmoty nebo dělat na pasu je to poslední pro toho, kdo má navíc...Dost jich znám a znám i jejich dřivější úspěchy. Vymlouvat se na nějakou stranu je nesmysl, ale je možné že u nás v jižních Čechách to je lepší než jinde..Pořád mi nejde do palice, jak je možné, že firmy shánějí už i kopáče, přes techniky po experty zaměstnance a přitom v té oblasti je tolik nezaměstnaných..Život není sranda a já musel kolikrát jít až na dno a neměl ani na zaplacení nájmu v dílně..Mám spíš podezření, že lidé, kteří jsou zvyklí, že jim chodi na konto určitá částka, si nedovedou představit, že by jim nepřišlo nic a oni by každý měsíc museli usilovat si nějaké vydělat a vybrat od svých spoluobčanů za svou práci a BEZ VŠECH VÝHOD..MĚ NEZAPLATÍ NIKDO ANI DEN. A 21 let jsem neměl placenou dovolenou ani příplatek 50% za sobotu ani 100% za neděli či svátky..Jsou to pro mne všední dny..Ale chápu, že každý to má jinak.. 

nepropadat panice...
Cine, zrovna ty si stěžuj jen velmi, velmi opatrně. Nenazýval bych lidi, kteří Ti dávají pravidelně peníze na živobytí jmény jako zloději, kapitalisti, odírači, atd... A ty kamery- já bych si je do dílny na noční dal taky, víš? Aby se mi náhodou nestalo, že mi zaměstnanci kradou materiál, třeba titan Grade 5, který stojí 2000 bez DPH za kilo, v pracovní době mi na mých strojích a s mými nástroji fušujou šrouby a střílí je za 1600 za sadu. A ještě mají tu drzost se stěžovat na absenci 13.platu, málo dovolené a hnusný žrádlo.
L ty jsi ale boreček, jistě mu ten co mu přispívá na živobití dává tolik, že takové věci dělat nemůsí že? Ty jsi jeden z těch slavnejch podnikatelů kterejch si prej musíme vážit, protože nám dávají práci. Znám jich jen velmi málo solidních, většinou je to nafoukanej dement v X5 kterej ti dluží dvě ujebaný vejplaty a prej nemá. Je to jak přez kopírák, jsou to zasraný šmejdi který tě vymačkaji jak citrón a kopnou do hajzlu když už ti nestačí dech. Strč si svoje kamery za klobouk a raději svoje zaměstnance pořádně zaplať!!! Toť vzkaz všem nenažranejm a vychcanejm zaměstnavatelům. Těm slušnejm se omlouvám, ale je jich mizivé množství.
Domecek: máš věru těžkej život, být takhle pořád na něco nasranej, viď? A já ti to přeju 
A jen tak mimochodem- u mě mají zaměstnanci 27-30 čistého, mám je rád, jsme kámoši. A víš proč? Mimo jiné proto, že to nejsou žádní ufňukanci, makají od rána do večera a nestěžujou si. A pokud budou chtít, můžou kdykoli jít za něčím lepším. Mám obavu, že ty nejsi ten typ, ty bys tady po týdnu skončil před bránou s obtiskem špičaté boty na prdeli. Dál se k tobě nebudu vyjadřovat, jevíš se mi jako póvl, co mi za to nestojí.

A jen tak mimochodem- u mě mají zaměstnanci 27-30 čistého, mám je rád, jsme kámoši. A víš proč? Mimo jiné proto, že to nejsou žádní ufňukanci, makají od rána do večera a nestěžujou si. A pokud budou chtít, můžou kdykoli jít za něčím lepším. Mám obavu, že ty nejsi ten typ, ty bys tady po týdnu skončil před bránou s obtiskem špičaté boty na prdeli. Dál se k tobě nebudu vyjadřovat, jevíš se mi jako póvl, co mi za to nestojí.
Tak přece jenom jsi nafoukanec s X5kou, svých 27 tis. za praci od rána do večera do si strč do prdele. Ono je taky potřeba mít čas žít, to jde ale blbě, když makaj do večera což tebe samozřejmě nezajímá. U mě jsi zase ty ten vykořisťovatelskej póvl a za takových podmínek bych já obtiskl svou botu na tvou prdel. Znám kluky co dělaji od rána do večera, ale rozhodně né za takovou almužnu co tady ty meleš. Ještě že já žádnýho nafoukance v X5ce a doutníkem v hubě poslouchat dávno nemusím.
Je dobře, že děláš sám na sebe. Tvýho případnýho zaměstnavatele by mi bylo trochu líto. A tak ti dám ještě dvě rady do života:
1. Pracuj víc, budeš se mít líp a možná, když budeš šikovnej a schopnej(což ale docela pochybuju), si tu X5 taky jednou koupíš a zbyde ti i na doutník. Pokud jsi ale ne moc schopný a nedejbože hloupý (jak se mi to ostatně jeví) - žádné světoborné výsledky od sebe neočekávej, abys nebyl zklamaný
2. Nejez žlutý sníh.
1. Pracuj víc, budeš se mít líp a možná, když budeš šikovnej a schopnej(což ale docela pochybuju), si tu X5 taky jednou koupíš a zbyde ti i na doutník. Pokud jsi ale ne moc schopný a nedejbože hloupý (jak se mi to ostatně jeví) - žádné světoborné výsledky od sebe neočekávej, abys nebyl zklamaný
2. Nejez žlutý sníh.
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Vis je to docela jinak , tu bandu darmozroutu co to vedou , budu dal nazyvat zlodeji a odiraci . Ti nemaji na tom ze kazdej mesic poberu almuznu (zatim) sebemensi zasluhu . Jsou neco jako ty - jejich naplni "prace "je jen lidi buzerovat, kurvit,stresovat, vyhrozovat, vymyslet dalsi a dalsi vymrdy a hazet klacky pod nohy , vsemocne se snazit zneprijemnit pracovni dobu jak jen to jde . Jinak co se tyka sroubu , ano par sad jsem udelal , ovsem titan byly jen zbytky po ruznych zkouskach , ktere se nesmi uz nikam zaradit , ani prodat do srotu jako titan, a tudiz se vyhazuji do sberu spolecne s ruznym zelezem, litinou a nerezem, a jejich cena je cca 4kc/kg . Nevim jestli jsi ve svym vladarskym zivote vubec nekdy videl titan na vlastni oci a mohl si ho zvazit , pak by jsi vedel ze na sadu sroubu staci minimum vahy . Co se tyka platku a stroju , jsi na velkem omylu , tyto veci si chodim delat ve svym volnu do dilny kterou vlastni spolupracovnika svagr a domluvil mi to tam . Platky si normalne kupuju u dealera , protoze za ty roky co se zname , jsme uz pratele a mame pratelske ceny . A protoze i majitel stroju ma svy prace dost , musim k nemu chodit po nocich abych mu neprekazel . Za pronajem stroje taky zaplatim . Takze ono z tech 1600 co mi zrejmne tak zavidis , to az takovy vyvar neniL píše:Cine, zrovna ty si stěžuj jen velmi, velmi opatrně. Nenazýval bych lidi, kteří Ti dávají pravidelně peníze na živobytí jmény jako zloději, kapitalisti, odírači, atd... A ty kamery- já bych si je do dílny na noční dal taky, víš? Aby se mi náhodou nestalo, že mi zaměstnanci kradou materiál, třeba titan Grade 5, který stojí 2000 bez DPH za kilo, v pracovní době mi na mých strojích a s mými nástroji fušujou šrouby a střílí je za 1600 za sadu. A ještě mají tu drzost se stěžovat na absenci 13.platu, málo dovolené a hnusný žrádlo.

O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A