Volby 2018

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět

Jdu k volb?m

Ano
45
85%
Ne
8
15%

Celkem hlasů: 53

Libor Hanzal
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Libor Hanzal »

A6TDI píše:
Libor Hanzal píše:Juro nedej se. Vidím to stejně jako ty.
Říká Vám něco pojmy jako NWO apod. ? Tak přesně tam to kráčí.
Ano, tam to kráčí. Již teď vládnou vyvolené rodiny a jejich nástroje k zastrašování lidí - EU, NATO, ovládání počasí, uplacení politici atd.
sCitem
Přispěvovatel

Příspěvek od sCitem »

Můžeme tady rozjet pěkné chaos teorie... To že si od EU necháváme poroučet je jen a jen problém lidí kteří jsou v Europarlamentu, vystoupit z NATO ? Ne, děkuji..nechci dopadnout jak Ukrajina....
O2 BXE 4x4, GTB 1756V
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

Ukrajina vystoupila z NATO??? :roll:
Proč a jak dopadla Ukrajina???
Chtěla americkou (nikoli NATO) základnu na Krymu???

Počkáme si na Katalůňu :D
Na "humanitární bombardování" a rozpad bývalé Jugošky jsme nějak účelově zapomněli... bylo to hodně jiné???

Historický vývoj na Krymu je také dobré si nastudovat... a netlachat jako politici po rychlém školení svého PR poradce 8)
GIV Variant TDi ???kW
WHITE-CZ
Přispěvovatel

Příspěvek od WHITE-CZ »

Zase sem si to všecko přečetl a skvěle se bavím (LOL) (LOL) (LOL)
BMW X5 E53 3.0D 135KW
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

něco málo o pravdivosti politiků....

https://www.novinky.cz/domaci/452870-ne ... ?sznhp=rss
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
sCitem
Přispěvovatel

Příspěvek od sCitem »

Ukrajina nevystoupila, ale chtěla vstoupit a to se nelíbilo Rusku, takže si Rusko začlo hrát :) Jak dopadla? potulují se tam ruští vojáci na dovolené v plné polní ;-) a mimochodem s tím Krymem, to je něco jako kdyby Rusové řekli, v Karlových Varech je víc rusů jak čechů takže je to vlastně ruské území....
O2 BXE 4x4, GTB 1756V
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

Při svém podnikání si tu a tam vzpomenu na slova pana Novotného o podnikání. Říkal to nějak takto: " Máte-li nápad, podělte se s ním s kýmkoliv, s lidmi na ulici, doma, v práci, kdekoliv a ptejte se lidí na názor. Pokud budou lidé mít názor, že je to dobrý nápad a mohli by jste na tom vydělat balík peněz, rychle na to celé zapomeňte protože zkrachujete. Pokud Vám ale lidé budou říkat že to je pitomost, že to nejde, že to je kravina apod... jděte do toho se vším co máte, protože na tom nápadu vyděláte neskutečnej balík. "

A tak nějak mi tahle diskuze potvrzuje, že čím víc lidí příjde a haní Okamuru tím dobře. Protože leží dost lidem v žaludku a mají strach že by s nimi zatočil a skončil tak pro ně humanitární blahobyt. Takže jen víc a jen houšť. Čím větší odpor k okamurovy tím víc budu věřit že jsem volil dobře a že prosazuje správné kroky.
Nejlepší je ten graf, Okamura prej BANuje, umlčuje apod... A Merklová je čistá lilie, uprchlíci jsou skromní svědomití pracanti, a když jsem sdílel video s panem Shlutzem tak mě zabanoval né Okamura ale sám Facebook. A moc by mě zajímal graf jak vypadá nějaká stránka sluníčkářů, ti mají diskuze naopak, tam může přispívat jen politicky schválený a prověřený diskutér, že? (rofl)
sCitem
Přispěvovatel

Příspěvek od sCitem »

Sorry, u mě jsi se zrovna netrefil s Merklovou,Schulzem a vítačem ;-) naopak.... nicméně Okamura jede podle přísloví Kudy vítr tudy plášť :) ke korytu se dostal, to je hlavní :) a pokud jeho příznivci nedokáží rozeznat hoax (myslím ten o másle zadarmo pro hnědočechy) tak si nedovedu představit jak budou hlasovat v referendech... :D a k těm banům, kamarád dostal ban za to, že se zeptal jaký má okamura názor na stránku demagog.cz :D teď se mu nelíbí uprchlíci (spíše ekonomičtí migranti, btw mě taky ne), příště se mu nebude líbit co ? něco podobného tu už bylo a dom*dalo to celou Evropu, nicméně mě osobně přijde že v Německu každé století hrají hru Kdo víc pohnojí Evropu :D

edit: vložen obrázekObrázek
O2 BXE 4x4, GTB 1756V
Jura
Přispěvovatel

Příspěvek od Jura »

Mě fascinuje ta postavenost na hlavu, co vše lidi dokážou přijmout obrácené naruby.

Tak kritikům muslimské migrace je přisuzován strach z neznámého, přitom nejde o strach, ale jednoduchou a logickou obranu před reálným nebezpečím které naplňuje všechny atributy potřebné pro úsudek: Je známý motiv a cíl islámských radikálů, je známý a zmapovaný způsob provedení a jsou tu reálné skutky. Nejde o předpovídání a předpokládání nějakého stavu, i když i ten poměrně lehce předpokládat šel. Stále se popírá reálný průběh skutečnosti !

A pak z těch samých kteří obviňují ostatní ze strachu a jeho šíření vypadne, že mají strach z opuštění unie - z něčehoco nemá známý průběh, strach se postavit na vlastní nohy, a strach z Ruska který je zde šířený z jiné části politického spektra který ale žádný reálný atribut nemá ? Není tu průběh ruské invaze, není tu způsob jak to úspěšně provést a hlavně tu není motiv proč by měl Putin expandovat do evropy a my měli dopadnout jako ukrajina.
U Krymu byl jasný a logický motiv a troufám si říct že to bylo provedeno citlivě, v rámci možností. Nastudujte si chování USA v Grenadě a měřte všem stejným metrem !

Pak ekonomické a diplomatické sankce, něco co nikdy nefungovalo ! Nefungovalo to na Kubu, na Severní Koreu a nefungují ani na Rusko, navíc jsou v případě Ruska kontarproduktivní, a přesto bude na tomto diletantismu EU bazírovat a najdou se lidé kteří ji v tom budou podporovat.

Výsledek je, že se Evropa poškodí ztrátou odbytu (amerika ne, pro zajímavost), získají na tom v prvé řadě rusové kteří se zařídí buď sami což podpoří v důsledku jejich prosperitu, nebo si vytvoří náhradní kanály jinde což jim rozvine vztahy. Takže Evropa tratí a posiluje Rusko, Turecko, Čína. Další efekt je posílení sounáležitosti rusů a upevnění Putinovy pozice.
A stále se lidi nechají strašit ruskem a jdou jim tak oklikou na ruku.

Pak flagrantní hovadina další je přístup k Severní Koreji, snakcem donutit Kima ke spolupráci. Kim viděl jak dopadli Saddám nebo Kaddáfí, kteří spolupracovali a požadavky splnili .. proč by se proboha měl vydat cestou sebevraždy jako Husain a Kaddáfí ? :)
Až posud to je jasně logické, až když řeknu že to jsou Putinova slova, stejné argumenty logiku ztratí a začnou být ruskou propagandou :)
turbo kamna power
Aktivista

Příspěvek od turbo kamna power »

WOB píše:A tak nějak mi tahle diskuze potvrzuje, že čím víc lidí příjde a haní Okamuru tím dobře. Protože leží dost lidem v žaludku a mají strach že by s nimi zatočil a skončil tak pro ně humanitární blahobyt. Takže jen víc a jen houšť. Čím větší odpor k okamurovy tím víc budu věřit že jsem volil dobře a že prosazuje správné kroky.
Přesně tak, podle tvojí logiky je Babiš taky vlastně v pohodě týpek, je to přece kampaň :D

Ještě že máte ty svoje Babiše a Okamury, oni jediní vám napraví vaše zkurvený životy a bude líp :D Okamura jako hrdinný rytíř vyžene všechny muslimy z Evropy, protože chtějí znásilnit vaše ženy, sníst vaše děti a pak se odpálit na náměstí, protože jim to nařizuje Korán přece. A invazi muslimů řídí ilumináti, aby nastolili nový světový řád (rofl)
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Jura
Přispěvovatel

Příspěvek od Jura »

Bavil sem se u Zaorálka, který sliboval jak pojede do Francie zařídit lepší podmínky na trhu pro naše firmy. To je pomyslný olymp naivity. Nejenže francouz na nás háže bobek, on by musel jet jednat někam jinam než do francie, někam do sídel gigantických korporací které mají na politiku určující vliv a možná ještě dál.

Už sem se nebavil u Babiše který bude aktivním přístupem měnit unii zevnitř .. u něj to není naivita, on ví že s EU neudělá vůbec nic, on jen chytře chytá lidi na naoko konstruktivní přístup. Co přijde je jasné, do obalu ústupku zabalený další krok do totality, jako vždy.

Jeden kolega mi tvrdí jak je Amerika nejstarší demokracie na světě a jak to s náma nemyslí dobře atd. Ale už mi není schopný vysvětlit jak je možné, že takový zodpovědný, vlastními obyvateli v jejich prospěch řízený stát se zadluží na 20 biliónů dolarů ?! Není schopen přijmout logiku, že ameriku neřídí prezident, ale příjemci těchto šílených prostředků.
Nikdo neřeší že Albrightová má krásný byznys v Kosovu, které sama rozbombardovala, není lidem divný rozhovor se srbským prezidentem na ČT utnutý v půlce .. zato je u nás spíláno Putinovi, jakou má doma korupci (LOL)
FandaTDiček
Přispěvovatel

Příspěvek od FandaTDiček »

WOB píše:Při svém podnikání si tu a tam vzpomenu na slova pana Novotného o podnikání. Říkal to nějak takto: " Máte-li nápad, podělte se s ním s kýmkoliv, s lidmi na ulici, doma, v práci, kdekoliv a ptejte se lidí na názor. Pokud budou lidé mít názor, že je to dobrý nápad a mohli by jste na tom vydělat balík peněz, rychle na to celé zapomeňte protože zkrachujete. Pokud Vám ale lidé budou říkat že to je pitomost, že to nejde, že to je kravina apod... jděte do toho se vším co máte, protože na tom nápadu vyděláte neskutečnej balík. "

A tak nějak mi tahle diskuze potvrzuje, že čím víc lidí příjde a haní Okamuru tím dobře. Protože leží dost lidem v žaludku a mají strach že by s nimi zatočil a skončil tak pro ně humanitární blahobyt. Takže jen víc a jen houšť. Čím větší odpor k okamurovy tím víc budu věřit že jsem volil dobře a že prosazuje správné kroky.
Nejlepší je ten graf, Okamura prej BANuje, umlčuje apod... A Merklová je čistá lilie, uprchlíci jsou skromní svědomití pracanti, a když jsem sdílel video s panem Shlutzem tak mě zabanoval né Okamura ale sám Facebook. A moc by mě zajímal graf jak vypadá nějaká stránka sluníčkářů, ti mají diskuze naopak, tam může přispívat jen politicky schválený a prověřený diskutér, že? (rofl)
:D tak Kalousek taky leží spoustě lidí v žaludku... se plno lidí bojí, že přijde o blahobyt :D jen ať do toho rýpe!!! :D
Dělám doma, sám, nejsem mediálně profláklej
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

čekám na ty přínosy EU...
adbai
Přispěvovatel

Příspěvek od adbai »

Slavkov píše:Ukrajina vystoupila z NATO??? :roll:
Proč a jak dopadla Ukrajina???
Chtěla americkou (nikoli NATO) základnu na Krymu???

Počkáme si na Katalůňu :D
Na "humanitární bombardování" a rozpad bývalé Jugošky jsme nějak účelově zapomněli... bylo to hodně jiné???

Historický vývoj na Krymu je také dobré si nastudovat... a netlachat jako politici po rychlém školení svého PR poradce 8)
jo na krymu prý u referenda měli samopa u hlavyl-v katalánsku slzný plyna pendrek-ostatní prostředky byli v dosahu (LOL)
seat 2.0 tdi
sCitem
Přispěvovatel

Příspěvek od sCitem »

Ale přeci se problém s migrací nedá řešit odsunem... jasný, nedopadnout jako Francie, Belgie, Švédsko atp. ale rozhodně to nebudu řešit tak že budu volit Okamuru...odsuny tady už byly a jak to zk*rvilo Evropu, začlo to na Židech, potom se nelíbil kdokoli další.... pak se už hledalo i v rodokmenech...to tady nesmí být znova!!! zpřísnit zákony o imigraci - OK, je tu i něco ohledně Listiny základních práv a svobod člověka, souhlasím s tím si nedom*dat zemi ve které žijeme, ale rozhodně ne blb*čkem kterej poslouchá a pak řve co chtějí lidé slyšet... a HLAVNĚ co mi vadí, když tak křičí po pravdě, proč pak maže komentáře, které se mu nelíbí??? myšlenka EU je dobrá, ovšem by jí nesměli vést lidé jako Schulz (knihovník) a Makrela , mimochodem jsem pomalu ani nevěděl že má Německo prezidenta :D :D ... a k těm stranám, nejsem ani pro USA, ani pro Rusko, jen komentuji co kdo udělal....

edit: Katalánsko se mi taky nelíbí (to jak vláda brání referendu), a s Krymem, co tá být že si někdo přifaří kus území suverénní republiky ?
O2 BXE 4x4, GTB 1756V
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“