Tak to si me nepotesil,ale co uz nadelam. Normalne ja volal na 2 vrakace a rikal ze za jedno to tecko chce 300 ja rikam jestli je normalni,ze se to prodava jako komplet za 600,tak rekl 200:Dfrinta píše:to téčko koupíš v Boschi za cca 30kč,koupíš tam i tu hadici s omotávkou cca 50kč za 1metr.Beztak u přepadu je to celkem jedno pokud ti vyloženě nevytejká nafta tam neni žádnej velkej tlak.Vstřiky prostříkni shoraWDčkem a po pár dnech by měli jít ven v poho,jinak se na to používají takový vidle,ale většinou to jde pomalu vykroutit vytáčenim.
sikin1987 píše:Prave se nekdy stava,ze motor temer nevibruje a meni se to s tim co natankuju a jak moc je motor zahraty. DRV jsem chtel vytahnout,ale ani zaboha se mi to nepodarilo povolit je tam malo mista i na moji malou ruku.Laborovali jseme s tim,ze se zavzdusnuje palivovy system.frinta píše:na setrvák bych to neviděl,DRV s tím u JTD většinou nic nebejvá anebo stačí jen vyndat a pootočit klíčkem aby se pohlo čerpadlo a vyplivlo to nečistoty z čerpadla.Spíš bych to viděl na to čerpadlo anebo vadnej nějakej vstřik.Pokud je to ale v létě je OK,tak čerpadlo,vždyt i píšeš ,že kolísá dle diagnostiky tak paliva-ten tam dodává právě to čerpadlo.To přetěsnění stojí v Boschi jak píšeš,ale pokud najdeš v okolí někoho kdo se tím zabejvá ,tak to bude asi levnější,za přetěsňovcí sadu chtějí cca 1800kč,pak je tam jen práce.
Prisli na to,ze netesni jedno to prepadove Tcko a kdyz se na nej zatalci a utensi s eto,tak se motor uklicni. Koupil jsem original ve afiatu a nic se nestalo,tak jsem byl nehorzane nasrany ze sem vyhodil 600 za nic,ale na vrakaci za to chteli neskutecnych 1000 kc za pouzity hajzlove.
Ty vstriky bych rad rozebral,ale kdyz nejdou vsechyn vytahnout je to naprd. Ten prvni byl ale krasny a mel nezapecene dirky,ale ty 3 ostatni mozou byt take KO i kdyz tomu bych neveril. Ted po chipu klesla spotreba a vykon to ma
Ted mi ten stary prepad lezi doma je mi lito to vyhodit.
Raci uz ty vstriky vytahovat nebudu. Nejak prezuju zimu a snad jeste neco auto najede. Kazdoapdne nova baterie me nemine,protoze jak sem startoval na 4X tus tarou jsem vybil a ta 42jka tu bych musle porad nabijet.Jo jeste sem zapomel rict ze me ani tak neserou vibrace na volnobeh jak rozjezdy na 1 a razeni 2. Kdzy nedam dost plynu. Je pravda,ze davam max 1500 otacek,tak se auto rozvibruje jako blazen. kdyz pridam na 2500 a dam spojku do zaberu je to pohoda,al emusim proste vic vytocit motor. Dal uz to je OK. Tohle muez byt setrvak? ja si mylsim ze to souvisi se vstriknutym palivem,protoze setrvak se ozyva jinak az kdyz dam plny nejvice nastavenem kroutaku coz ze 2100-2400