Převodové poměry
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
Lukáš Básner
- Přispěvovatel
-
Lukáš Básner
- Přispěvovatel
-
Lukáš Básner
- Přispěvovatel
Zdarec mám prozbu scháním převodovku do golfa III mám v tom motor 96PD a potřebuji tam dát 6q s krátkýma převodama.... auto je stavěno na rally a tak mi nejde o maximálku ale o co největší sílu aby to mělo tah... mužete mi poradit z jakých typu si mohu vybrat a které mi tam budou pasovat na ten motor .... držák převodovky si upravím dík
- netopier
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
vyser sa na to , dali sme do autokrosoveho auta vyskladat kratku prevodovku, a celu trat ide na piatom stupni na 5000 otackach vyuzi krutiaci moment...JaraGIII píše:Zdarec mám prozbu scháním převodovku do golfa III mám v tom motor 96PD a potřebuji tam dát 6q s krátkýma převodama.... auto je stavěno na rally a tak mi nejde o maximálku ale o co největší sílu aby to mělo tah... mužete mi poradit z jakých typu si mohu vybrat a které mi tam budou pasovat na ten motor .... držák převodovky si upravím dík
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
taky i myslím že sériová fábie bude stačit když tam dá 4kolku octávku tak jen řadí nic víc (bude jezdit poměrně malý kola)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Ano nemohu použít uplně krátkou převodovku kde bude maximálka např 150.... scháním takovou převodovku aby měla maximálku tak max 200 víc ne a jednotluve převody aby na sebe navazovali aby tam nebyla žádna díra ... kola pojedu zhruba 17palce vím že dávaj z dvojkové okty ale nevím jaké jsou tam převody... z čeho je převodovka FMH ?? ta by mohla fungovat
udej i obvod nebo rozměr pneu 17 je informace jako že budeš jezdit dopředu...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
ano je to orientační rozměr pneu se budou volit podle tratě možna někdy použiju i 16 ale to je těžké ted říct to samé s přesným rozměrem .... je to pak otázka škoušení... mě ted jde hlavně o tu převodovku která by byla nejvhodnější ..... hlavně aby mi na to pasoval motor a spojka 240mm... takže ted je otázka kterej kod mám schánět ... možna pak po testech si řeknu byla to špatná volba a koupím uplně jinačí převodovku ...