bydlíš kde a kolik toho máš napiš na szbejin píše:Proč všichni běháte po hypermarketech a kupujete nekvalitní friták a když jsem nabízel kvalitní řepku za 23,-tak to nikdo nechtel....

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
bydlíš kde a kolik toho máš napiš na szbejin píše:Proč všichni běháte po hypermarketech a kupujete nekvalitní friták a když jsem nabízel kvalitní řepku za 23,-tak to nikdo nechtel....
sikin1987 píše:Jak rika Lada:D mylsim motorovou pilu. ano rezu nekolik hodin dleam 20 m dreva. Nadrzka je na pul litra a ja ji vyjedu za 20 min neboli zkacim 2 mensi stromecky asi 25 cm v prumeru a orezu vetve a narezu na metry. bylo mi receno,ze bezna pila sezere nadrzku az za 45 min. Ja ymslim,ze to je tim,ze k motoru 2,2 kW dali ti kokoti listu 50 cm a te siroky retez,ze to je jako bych za svojim bravem tahal prives ne 1,5 t,ale treba 3t.
slovacek.milos píše:bydlíš kde a kolik toho máš napiš na szbejin píše:Proč všichni běháte po hypermarketech a kupujete nekvalitní friták a když jsem nabízel kvalitní řepku za 23,-tak to nikdo nechtel....
covece o ostreni bych taky mohl napsat kotel. ale ti to nebude tatka mi rikal, to same jako ty, ale jak sem to nechal odbrone naostrit pila rezala jak blba to nejtvrdsi drevo,ale po naporcovani 2 stromu bylo v nadrzi sucho.LADAIII píše:sikin1987 píše:Jak rika Lada:D mylsim motorovou pilu. ano rezu nekolik hodin dleam 20 m dreva. Nadrzka je na pul litra a ja ji vyjedu za 20 min neboli zkacim 2 mensi stromecky asi 25 cm v prumeru a orezu vetve a narezu na metry. bylo mi receno,ze bezna pila sezere nadrzku az za 45 min. Ja ymslim,ze to je tim,ze k motoru 2,2 kW dali ti kokoti listu 50 cm a te siroky retez,ze to je jako bych za svojim bravem tahal prives ne 1,5 t,ale treba 3t.
A mas opravdu ostrej retez? Pokud je tupej, tak se muzes treba posrat a proste to nerezePak je spotreba paliva opravdu strasna..
konecne zase neco pod 26,9:D:DJoakim píše:Albert hypermarket slunečnice 25.90