Auto syčí - vyřešeno
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Motorpower
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
a kdy se to projevovalo??? když stojím na místě, tak nic není slyšet a nejvíc je to slyšet, když zaberu za mator, když už potm jsou otáčky konstatní, tak to už není skoro slyšet a když se motor ohřeje, tak to není tak výrazné...Motorpower píše:Dnes jsem jedno řešil a byl to výfuk..
Octavia III, 1,4FSi, 110kW, r.v. 09/2016
Dneska jsem zkusil drobet přicpat výfuk, jestli, když to bude stát a bude ve výfuku více spalin a přidám a bude to pískat, tak nic...jenom se to projevuje za jízdi při nabíhání toho turba...připadá mě, že když to točím hodně, tak to tak už potom nepíská...nemůže to být naklápěním lopatek???i když podle VAGu se pohybují jak maj...
-
- Přispěvovatel
Tak mám největěí obavy, aby to nakonec nebylo turbo. Když přidávám i při stojícím autě plynule, tak je to v poho a jakmile za to vemu tak to pískne a je tam o dost větší promlka, když přidám...to už sundam nohu s plynu a auto dosáhne otáček...ale na jízdních vlatnostech tak nějak nepozoruju nic.
Chci se jenom ještě zeptat, mohlo by také způsobovat, že bude regulace na turbu drobet tužší??? Páč, když to auto pořád držím nad cca 2200 ot. a výš, řekl bych turbo otevřené, že to pískání není. Jestli tam nebude tlak a nebude mít kam utíkat, zvýší se tlak...jako když se ucpe hadice od kompresoru a ten tlak to stejně přetlačí, protože to neudržím...
MiroMNE píše:bracha to siceni mel na Passatu B5,5 2005 rok 1.9TDI 96kw... a byla to hadice, od turba k IC, jesly se nepletu... tak jsme to vymenili a auto jede super... jinak gdyz mel tu hadicu prasklou tak auto kourilo hnusne![]()
ale ta hadice byla draha kuwa
Mě to nebouří, jede to zcela normál, akorát se ozejvá ta meluzína...