Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Na nektery serii bxe,mezi 2008-2009,jsou přetažený šrouby,proto to ulítne.a většinou se to stane mezi 120-180tis.kdo ma tehle motor tak lepší dat nový šrouby utahnout na moment a je klid.
přetažené šrouby a jen v období od-do to se mi nějak nezdá
je to utahovaný vzduchovámi momenťáky na lince a ne momenťákem jako pákou, že by to ten který pracovník dotáhl víc než se má
spíš to bude nějaká vadná série šroubů...
Taky servisuju pár(4 nebo 5) BXE v OII ale všechno 06-07 a všechny maj cca 350tkm a nic.Vše OK.Ani tísko pod hlavou ani žhaviče se ještě nedávaly...Jen u všech už dvakrát dvouhmota+celá sada.Vždy po cca 140-170tkm.
Je.U OI alh co nám jezdila na firmě dokázala vydržet skoro 450tkm a to ten motor byl čiplý cimbálem.Mělo to ukrutný nástup krouťáku až jsem se divil že to nakopnutí ta spojka vydržela tak dlouho.
A třeba T5 1,9 PD 63kw tuším že AXC dokážou bez poruchy čehokoliv držet zedníkům v rukách třeba i 300tkm bez poruchy na agregátu a to na tom tahaj klidně kubík betonu(valník) a jezdí jako vepři a 5ti místný s tím samým motorem při 150tkm v jedněch slušných rukách podfoukl tísko pod květákem.Přitom ty motory sou stejný a ten 5místný neodvezl za těch 150 to co ty valníky za 300.Asi je to o náhodě.
Tomas6 píše:Je.U OI alh co nám jezdila na firmě dokázala vydržet skoro 450tkm a to ten motor byl čiplý cimbálem.Mělo to ukrutný nástup krouťáku až jsem se divil že to nakopnutí ta spojka vydržela tak dlouho.
A třeba T5 1,9 PD 63kw tuším že AXC dokážou bez poruchy čehokoliv držet zedníkům v rukách třeba i 300tkm bez poruchy na agregátu a to na tom tahaj klidně kubík betonu(valník) a jezdí jako vepři a 5ti místný s tím samým motorem při 150tkm v jedněch slušných rukách podfoukl tísko pod květákem.Přitom ty motory sou stejný a ten 5místný neodvezl za těch 150 to co ty valníky za 300.Asi je to o náhodě.