Díky. juknu na to jinak já potřebuji spínaných +12V tedy po otočení klíčku jinak stálý bych vzal od baterky tak právě kdyby bylo něco v E-Boxu bylo by to ideální....
Tak budu rád pokud mi poradíš které a nejlépe by pomohla fotečka pokud to tak je jsem ti zavázán opravdu. Pokud by jsi mi zaslal i fotečku s např. šipkou nasměrovanou, kde to je u Octavie II.
Jo E-Box, kde je vím, myslel jsem tu pojistku stejně budu muset asi napojit ten drát ze spoda ne?? uvnitř e boxu jsou pouze relátka a velké pojistky. Tak nevím jak bych to napojil..
Toncek.y píše:Jo E-Box, kde je vím, myslel jsem tu pojistku stejně budu muset asi napojit ten drát ze spoda ne?? uvnitř e boxu jsou pouze relátka a velké pojistky. Tak nevím jak bych to napojil..
aha. ve předu na tom e-boxu jsou přišroubovaný očka tak vem zkoušečku tam si najdi spínané +. pak na ten tvůj drát přiděláš očko a jenom přišroubuješ. na těch očkách by spínané + mělo být
Toncek.y píše:Super vyzkouším to najít pokud to tak bude jsem ti zavděčen. Zkusím to hned zítra.. dám pak vědět. Jinak kdyby opět někdo nějáký nápad budu rád.
jinak spínané + najdeš skoro všude třeba v konektoru u světel, spínač zpátečky, váha vzduchu, atd
Jo však to už tu je napsané, ale problém je, Váha vzduchu aby byl kabel od čidla váhy vůbec dimenzovaný na odběr dalšího el. zařízení. Čidlo zpátečky, kde jej najdu co vše musím odmontovat? Vedení do prostoru kabiny nápady tu jsou, ale jak se znám bude v tom nějáký háček. U světla? co to znamená že po otočení klíčku je tam někde stálejch +12V? kde prosím to je barvu vodiče kolikátý to je abych zbytečně nepoškodil kabely a neodizolovával je...
Toncek.y píše:Jo však to už tu je napsané, ale problém je, Váha vzduchu aby byl kabel od čidla váhy vůbec dimenzovaný na odběr dalšího el. zařízení. Čidlo zpátečky, kde jej najdu co vše musím odmontovat? Vedení do prostoru kabiny nápady tu jsou, ale jak se znám bude v tom nějáký háček. U světla? co to znamená že po otočení klíčku je tam někde stálejch +12V? kde prosím to je barvu vodiče kolikátý to je abych zbytečně nepoškodil kabely a neodizolovával je...
To já vím píchnu to na to čidlo zpátečky. jen bych ještě potřeboval vědět kde přesně je třeba demontuj kryt motoru poté vzduchový filtr, pod ním je třeba hadice na vodu a pod touto je čidlo na zpátečku... Víš?