Potřebuji poradit, kde v motoru najdu +12 octavia II

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Toncek.y
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od Toncek.y »

Díky. juknu na to jinak já potřebuji spínaných +12V tedy po otočení klíčku jinak stálý bych vzal od baterky tak právě kdyby bylo něco v E-Boxu bylo by to ideální....
vojta_TDi
Přispěvovatel

Příspěvek od vojta_TDi »

v e-boxu je 100% spínané +
Octavia I. 1.9 TDi PD Combi 4x4 74kw / EGR OFF
Toncek.y
Sběrač informací

Příspěvek od Toncek.y »

Tak budu rád pokud mi poradíš které a nejlépe by pomohla fotečka pokud to tak je jsem ti zavázán opravdu. Pokud by jsi mi zaslal i fotečku s např. šipkou nasměrovanou, kde to je u Octavie II.
vojta_TDi
Přispěvovatel

Příspěvek od vojta_TDi »

Obrázek

tady je umístění e-boxu. ale kde přesně spínané + je si musíš najít sám už si to nepamatuju vem zkoušečku a zkoušej
Toncek.y
Sběrač informací

Příspěvek od Toncek.y »

Jo E-Box, kde je vím, myslel jsem tu pojistku stejně budu muset asi napojit ten drát ze spoda ne?? uvnitř e boxu jsou pouze relátka a velké pojistky. Tak nevím jak bych to napojil..
vojta_TDi
Přispěvovatel

Příspěvek od vojta_TDi »

Toncek.y píše:Jo E-Box, kde je vím, myslel jsem tu pojistku stejně budu muset asi napojit ten drát ze spoda ne?? uvnitř e boxu jsou pouze relátka a velké pojistky. Tak nevím jak bych to napojil..

aha. ve předu na tom e-boxu jsou přišroubovaný očka tak vem zkoušečku tam si najdi spínané +. pak na ten tvůj drát přiděláš očko a jenom přišroubuješ. na těch očkách by spínané + mělo být
Toncek.y
Sběrač informací

Příspěvek od Toncek.y »

Super vyzkouším to najít pokud to tak bude jsem ti zavděčen. Zkusím to hned zítra.. :) dám pak vědět. Jinak kdyby opět někdo nějáký nápad budu rád.
vojta_TDi
Přispěvovatel

Příspěvek od vojta_TDi »

Toncek.y píše:Super vyzkouším to najít pokud to tak bude jsem ti zavděčen. Zkusím to hned zítra.. :) dám pak vědět. Jinak kdyby opět někdo nějáký nápad budu rád.
jinak spínané + najdeš skoro všude třeba v konektoru u světel, spínač zpátečky, váha vzduchu, atd
Toncek.y
Sběrač informací

Příspěvek od Toncek.y »

Jo však to už tu je napsané, ale problém je, Váha vzduchu aby byl kabel od čidla váhy vůbec dimenzovaný na odběr dalšího el. zařízení. Čidlo zpátečky, kde jej najdu co vše musím odmontovat? Vedení do prostoru kabiny nápady tu jsou, ale jak se znám bude v tom nějáký háček. U světla? co to znamená že po otočení klíčku je tam někde stálejch +12V? kde prosím to je barvu vodiče kolikátý to je abych zbytečně nepoškodil kabely a neodizolovával je...
vojta_TDi
Přispěvovatel

Příspěvek od vojta_TDi »

Toncek.y píše:Jo však to už tu je napsané, ale problém je, Váha vzduchu aby byl kabel od čidla váhy vůbec dimenzovaný na odběr dalšího el. zařízení. Čidlo zpátečky, kde jej najdu co vše musím odmontovat? Vedení do prostoru kabiny nápady tu jsou, ale jak se znám bude v tom nějáký háček. U světla? co to znamená že po otočení klíčku je tam někde stálejch +12V? kde prosím to je barvu vodiče kolikátý to je abych zbytečně nepoškodil kabely a neodizolovával je...
ježiš sorry na světle není (LOL) jsem se spletl (rofl)
Toncek.y
Sběrač informací

Příspěvek od Toncek.y »

no proto...
p.s.
Aktivista

Příspěvek od p.s. »

to dení svícení má tak malej odběr že se nemusíš obávat to píchnout na váhu či spínač zpátečky (rofl)
Škoda Octávie Combi 1.9 TDI 81KW
Toncek.y
Sběrač informací

Příspěvek od Toncek.y »

To já vím píchnu to na to čidlo zpátečky. :) jen bych ještě potřeboval vědět kde přesně je třeba demontuj kryt motoru poté vzduchový filtr, pod ním je třeba hadice na vodu a pod touto je čidlo na zpátečku... Víš?
p.s.
Aktivista

Příspěvek od p.s. »

Škoda Octávie Combi 1.9 TDI 81KW
Toncek.y
Sběrač informací

Příspěvek od Toncek.y »

myslíš, že bude i z této strany u OII nebo je to např. otočené a bude ze zadu?
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“