C3

Moderátoři: šulda, Moderátoři

pavel namestek
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od pavel namestek »

Koupil sem octavku a byly tam original zarovky. Po pul roce sem aktivne menil za lepsi OSRAM vyzsi svitivost o 30 procent. Leva praskla po 2 mesicich a prava za pul roku. Osram made in china. Staly Obe 500 kc opravdu svitili vic ale jak dlouho. Mam tam spatky ty originaly o vyrobce a auto mam uz 3 roky Je to rok 2008 a sou tam porad z vyroby. Deni sviceni mam potkavackama mam najeto 75000 km.
micar
Přispěvovatel

Příspěvek od micar »

soused má C3,a měnil jsem mu žárovhy co 2měsíce,dal jsem H7 longlife od Bernera a už 2 roky klid.vyzkoušeno na více autech :)
SUPERBII MR2013, CR 103KW,Ambition plus
Roomster 2/2011 , TSI,Style plus
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

pavel namestek píše:Koupil sem octavku a byly tam original zarovky. Po pul roce sem aktivne menil za lepsi OSRAM vyzsi svitivost o 30 procent. Leva praskla po 2 mesicich a prava za pul roku. Osram made in china. Staly Obe 500 kc opravdu svitili vic ale jak dlouho. Mam tam spatky ty originaly o vyrobce a auto mam uz 3 roky Je to rok 2008 a sou tam porad z vyroby. Deni sviceni mam potkavackama mam najeto 75000 km.
no kdyz si tam das zarovky s prezhavovanym vlaknem, tak s tim holt musis pocitat, ze zivotnost je mala
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
Ferrari1980
Přispěvovatel

Příspěvek od Ferrari1980 »

Aj tak je až zarážajúce, ako svietivosť závisí na kvalite svetlometov...ja som to už xkrát spomínal, z tých áut, ktoré jezdím, najlepšie svieti stará Bčková Corsa a pritom sú tam osadené H4ky Narva, také obačajné, kus po cca 3 €...a vypáli sa tak jedna za rok...lepšie svetlá som zatiaľ nezažil...nemá na to ani Octa II, ani P 407, P306 a Megane a Fabia už ani nevravím...

Inak žiarovky sa mi nevypaľujú ani v jednom aute...2x H7 mala 306ka, al emenil som za 2 roky tuším len jednu žiarovku.
Megane I, 2001, 1,9 D
Alfa Romeo 156, 1,9 JTD 85kW
AR 159 SW, 1,9 JTDm, 88kW
Š125L, rv 89, 37kW :-)
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

pavel namestek píše:Koupil sem octavku a byly tam original zarovky. Po pul roce sem aktivne menil za lepsi OSRAM vyzsi svitivost o 30 procent. Leva praskla po 2 mesicich a prava za pul roku. Osram made in china. Staly Obe 500 kc opravdu svitili vic ale jak dlouho. Mam tam spatky ty originaly o vyrobce a auto mam uz 3 roky Je to rok 2008 a sou tam porad z vyroby. Deni sviceni mam potkavackama mam najeto 75000 km.
tak jsem to taky posral, na fábce origo žárovky no problém leta
pět let před vánocema jsem vymýšlel kraviny a taky si koupil blue + 3O navíc a od té doby

měním a měním
pavel namestek
Sběrač informací

No dobre abych reagoval na vase zpravy .At se na mne nigdo nezlobi ale porad sem si myslel ze OSRAM 2 zarovky za 500 by mely vydrzet dele.Nehlede ze to neni vlaknem ale zpracovanim.Ja sem si myslel ze je to dany tim cim tu banku naplnej. Driv to bylo vakum dneska tam davaj nakej plyn mozna. Ale hodne zavisi na vyrobci. V boxeru sem mel obyc dvouvlaknovky a drzely. Pak sem koupil nechtene polsky levny na pumpe moc levny nebyly teda. A za tejden kaput kdyz sem ji vyndal tak zavada byla hned jasna vlakno se tak ohralo ze se provesilo a propalilo sklenenou banku. U stavebnich halogenu se mi to stavalo taky a resil sem to ze sem halogen daval vlaknem svisle. Pak i ten levnej vydzel dlouho.
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

ty drazsi znackove zarovky s vyssi svitivosti maji prezhavovane vlakno (napr. Osram Nightbreaker apod.) a sviti jako krava, ale za cenu nizsi zivotnosti - klidne i jen 2 mesice
pavel namestek
Sběrač informací

Docela jepici zivot asi zacnu vyrabet takove spotrebni zbozi. Este ze ty auta nejsou jak ty zarovky.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Vždycky byly problémy, když majitel v domnění jak si pomůže namontoval silnější žárovky , ale pak koukal jako tele, když se mu upalovaly svorkovnice za žárovkou, nebo se kroutily celá světla popřípadě v dřívějších dobách přepínače..Ale ani se jim nedivím, včera jsem v dešti jel s Passatem /2002/ a vzpomínal jsem na svoji motorku, kde jsem měl kdysi origo světlo/HELLA s žárovkou OSRAM/ z roku 1942 a to svítilo víc než tento stroj i se svými čočkami ve světlech. 6v rozvod svítil víc, než tyhle nové vynálezy..../Nemluvím u laserech , které dnes propalují oči protijedoucím řidičům, a mají startéry a ŘJ/ :)
nepropadat panice...
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

jericho-3 píše:Vždycky byly problémy, když majitel v domnění jak si pomůže namontoval silnější žárovky , ale pak koukal jako tele, když se mu upalovaly svorkovnice za žárovkou, nebo se kroutily celá světla popřípadě v dřívějších dobách přepínače..Ale ani se jim nedivím, včera jsem v dešti jel s Passatem /2002/ a vzpomínal jsem na svoji motorku, kde jsem měl kdysi origo světlo/HELLA s žárovkou OSRAM/ z roku 1942 a to svítilo víc než tento stroj i se svými čočkami ve světlech. 6v rozvod svítil víc, než tyhle nové vynálezy..../Nemluvím u laserech , které dnes propalují oči protijedoucím řidičům, a mají startéry a ŘJ/ :)
no ty cockove vymysly sviti na prd, Roomster s cocakama total tragedie, P407 jeste celkem jde
001marcus
Přispěvovatel

Příspěvek od 001marcus »

být u fabie skleněné světlo,tak nic nepraská,..řešil bych to denním světlem žárovka se potom namáhá pouze za tmy :-) :P
Vag-com byl je a bude :-)
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

spds taky není výhra, nejsou bezporuchové a jejich výdrž není neomezená ;)
Odpovědět

Zpět na „Citroën“