vibrace do volantu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
vůli v unašeči snad poznáš ne,když kontroluješ poloosy? Ja vždycky měním komplet manžetu i s tukem a kloub rozebírám a vymejvám. Protože třeba pravej vnitřní kloub vysychá teplem od výfuku a do toho uhlí co v něm je nemázneš nic..
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Vuli v unaseci samo ze poznam.... ale pred cca rokem bez vule, pak nove poloosy rok klid nedavno loziska v prednich kolech, pak vibrace ... hledani az nakonec unasece.... Jsem na vlastni oci videl na TDI 81kW diru v diferaku... ..Bohuzel pán jezdil neresil az dojezdil...Biimbo píše:vůli v unašeči snad poznáš ne,když kontroluješ poloosy? Ja vždycky měním komplet manžetu i s tukem a kloub rozebírám a vymejvám. Protože třeba pravej vnitřní kloub vysychá teplem od výfuku a do toho uhlí co v něm je nemázneš nic..
No, setkal jsem se s golfem, který najednou zamlátil volantem tak, že jsem spadl málem do strouhy..Klouby u převodovky se přidíraly. Pak jsem povolil poloosy a jen jsem na každou stranu dal půl dlaně frafitové vazelíny a jezdí dodnes...VELKou vůli unašečů by provázela i hlučnost, ne?
nepropadat panice...
Hlučné to bylo... hluk jsem prisuzoval puvodnim loziskum v kolech... Ty unasece a jejich vule byla teprve v samem zacatku nic hrozneho... nekdo by s takovou prevodovkou dal jezdil....a zesilil si naplno radio..
Po výmene lozisek hluk neustal... Ale protoze mam uz dost nalitano na zimakach myslem jsem si ze to dela i oskakany vzorek a ono to bylo uplne jinak...

pridam sa aj ja... po vymene komplet brzd z O1RS na moju F1RS a nabehani asi 700km sa zacali prejavovat vibracie vo volante (brzdy komplet kotuce a desky zimmerman nové predok i zadok... kolesa X krat prevazene na "nulu", vibracie od 90, potom 110 , zmena pneu za nové a vibracie neustali... stale pretrvávajú.... podla kontroly vole volne zaveseneho kolesa na zdvihaku je to ok (ziadne klepanie, nic)... premyslam o zvlnení resp tuknutých diskoch ale zeby boli tuknuté vsetky ??? (gumy 205/45 R16) nejake napady? vdaka za kazdu radu...
update...
4 rozne servisy napc... jeden vyriesil vyvazenost... sqeleeee... bolo by dobre keby ludia vedeli obsluhovať vyvažovačky... howk
este treba brzd dat "preblesknut".... PROCUT to istí... a dufam ze bude po probleme...
update...
4 rozne servisy napc... jeden vyriesil vyvazenost... sqeleeee... bolo by dobre keby ludia vedeli obsluhovať vyvažovačky... howk
este treba brzd dat "preblesknut".... PROCUT to istí... a dufam ze bude po probleme...
F1RS FMIC, TSF180, egr off, chip, brakes from O1RS - front & rear, 4me - daily car
previous: O2 1.9 TDi chip
F1 Sport 1.4 16V 101ps
Favo
Skoda positive...
previous: O2 1.9 TDi chip
F1 Sport 1.4 16V 101ps
Favo
Skoda positive...