JAK jsi to dokazal?oldaf píše:U vodafone jsem si vyšlapal neomezený volání, neomezený sms, internet v mobilu a to vše za 1177kč. Každý dva roky novej tel skoro zadara k tomu. Člověk na ně musí bejt tvrdej.

Moderátoři: šulda, Moderátoři
JAK jsi to dokazal?oldaf píše:U vodafone jsem si vyšlapal neomezený volání, neomezený sms, internet v mobilu a to vše za 1177kč. Každý dva roky novej tel skoro zadara k tomu. Člověk na ně musí bejt tvrdej.
Je to soukromé, jen to upřesním to neomezený volání je jen v síti vodafone mimo síť tam mám jen 400volných minut, sms zdarma do všech sítí. Ale už jim zas budu muset zavolat a dokopat je k nějaký slevě.Forest píše:JAK jsi to dokazal?oldaf píše:U vodafone jsem si vyšlapal neomezený volání, neomezený sms, internet v mobilu a to vše za 1177kč. Každý dva roky novej tel skoro zadara k tomu. Člověk na ně musí bejt tvrdej.To je soukrome nebo firemni? Je to cislo soucasti "flotily" nebo jsi jedinec?
zacalo to u kamose ve firme,pak se pridali dalsi a dalsi a dalsi,samozrejme kamaradi kamaradu a pak pulka mesta a ted uz 3 vesnice a je nas tam 1600 a je to zuzotoby66kw píše:to je gut , kde se to kupuje.simirek píše:mam 76kc pausal,v ramci skupiny zdarma,sms za 0,50kc,volani vodafone za 1kc,mimo sit 1,20kc. asi tak nejak