Co nás čeká - Octavia III
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Myslim,ze tieto moderne auta su ako smartfony vyuzijete tak asi 10 percent funkcie.Ale clovek to je jednoducho chce mat.A ked sa nieco pokazi tak to musime brat tak ze ta funkcia tam nebolo ,pretoze tie opravy su neuveritelne drahe teda pre obyc.smrtelnika.Takze asi tie stare auta nam budu asi najlepsie ,ale oni zas vymyslia nejaku sikanujucu legislativu len aby sme kupily zas nove...ale za co? 

-
- Přispěvovatel
ochrana komponentov je uz v audi tusim od 2003 v a8 4e
a co pokial nemas diel ktory je kradeny tak ho normalne online odblokuju. mozes si dodelat co chces aj doma, vyskusas, ono to funguje s nejakymi omezenimi a pak do skoda na unlock... a niektore diely sa daju hacknut a idu bez ochrany...
a optika most sa nesere, a ma diagnostiku takze sa chyba hlada dobre. obvykle odide komponent nejaky nie vedenie

a optika most sa nesere, a ma diagnostiku takze sa chyba hlada dobre. obvykle odide komponent nejaky nie vedenie
audi 100, 2.5TDi R5 AEL, egr off, kat off, maxidot z a6 4b0920933G + palivomer mod by me, eberspaecher, audi concert CD + md changer, tog sensor emulator, nokia 610, xenon cocky z O2, nova jednotka + fungl nove cerpadlo, turbinka K16 misto puvodni K14
Elektronika ve stylu Audi, nebo starších BMW, ale ty motory ty woe
Dostala mě ta vakuovka spojená s olejovým čerpadlem poháněná ozubeným řemenem ... v oleji. Proměnné výkony čerpadel (olejové i vodní) kvůli o chlup nižžším emisím... Tak složité fičury. No, zřeba jim křivdím a bude to fungovat

Dostala mě ta vakuovka spojená s olejovým čerpadlem poháněná ozubeným řemenem ... v oleji. Proměnné výkony čerpadel (olejové i vodní) kvůli o chlup nižžším emisím... Tak složité fičury. No, zřeba jim křivdím a bude to fungovat

Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
jinak pánové octaviaIII super auto. teď jsem dělal na nové oktávce blbej olej zákazníkovi. motor1.6 diesel. Hledám olejový filtr nahoře jak bylo dobrým zvykem ale nic. tak pod auto a ejhle to jsem si musel vyfotit. vložka zespodu přes ní vede kabelový svazek takže uvolnit kabelový svazek dát stranou vymontovat filtr a zase namontovat zpátky. To konstruoval naprostý úch.l! Opravdu novou oktávku bych si nepořídil ani omylem.
Souhlas. K OII po fejs si to nemůže čuchnout. Dveře nesedí snad na všech co jsem viděl. 1.6CR chčije po 20.000km olej ze slavného intrcooleru/sání a od rozvodu, v zimě startuje na 3 a za jízdy se otevírá kufr... No nekup to...
Nepočítám zadní nápravu, která mlátí po zatížení dvouma chlapama tak, že máte pocit, že se vytrhne z podlahy...
Nepočítám zadní nápravu, která mlátí po zatížení dvouma chlapama tak, že máte pocit, že se vytrhne z podlahy...
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D