Aditiva a nafta

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

Petr H.
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Petr H. »

Taky jsem nad tím přemýšlel jestli to byla červená nebo žlutá. Tak jsem mrknul a je to jasné. Hlavní složka červené - butanol. Takže se lila červená. A kupodivu se to dá pořád ještě koupit.

Podrobný popis:
Syntol červený je čirá, sytě červená kapalina bez vody, mechanických nečistot a usazenin. Směs rostlinného oleje s butanolem.
nemám žádnou kárku na naftu...
Tomas-Oaza
Přispěvovatel

Příspěvek od Tomas-Oaza »

taky ji vidim jeste na pumpach ze ji prodavaj :)
Lancia Kappa 2,4 TDS
Renault Master
Iveco daily 2,3
Tomas-Oaza
Přispěvovatel

Příspěvek od Tomas-Oaza »

tak jsem zkusil ten envirox taky a ani v jenom ze tri aut sem nepocitil snizeni spotreby. nepocitil sem ani zlepseni jizdy, s uzitkacema jezdim jen po meste,osobakem vsude. tak dalsi baleni urcite ted brat nebudu,mozna na leto to zkusim,ale uz tomu nejak neverim
Lancia Kappa 2,4 TDS
Renault Master
Iveco daily 2,3
Petr H.
Přispěvovatel

Příspěvek od Petr H. »

;) taky jsem to zkoušel, ale pak mi došlo, že co vlastně chci měřit, když tam přilévám mastnou kapalinu neznámého složení... ale vypadalo to, že to fakt míň žere a o dost. Ale pak zheblo těsnění pod hlavou a už to nikdo neutěsnil. A bylo po měření. Teď tam mám jiný motor z jinou vačkou.
nemám žádnou kárku na naftu...
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“