Jaké pít PIVO?

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
jurosdi
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od jurosdi »

U nás sa polepšila výčapná 10st od TOPVARU. Aspon to má trošku horkú chut.... ale 20 rokov dozadu to bolo lepšie. (crazy)
HNLW453
Přispěvovatel

Příspěvek od HNLW453 »

mě nejde o téma na sto stran, ale prostě příjde mi k breku když si vlastně uvědomíš že v naší zemi není normální už ani to pivo.

Nefunguje tady vůbec nic! Vychodní kvalita, západní ceny. Máš prázdnou tašku, v ní 4 piva, jedny bramburky a v druhé ruce zmrzlinu, a to všechno za 100Kč. Jenže všechno je to ničemu, protože ty čtyři flašky piva nejsou pivo ale patok, bramburky nejsou bramburky ale odpad kterej ani prasata v JZD nechtěli žrat a ta zmrzlina je stejně jen výsledek chemické laboratoře aby to mělo bílou a červenou barvu protože to po jahodách ani nevonělo ani nechutnalo... a to ještě cca dva roky zpět byla ta zmrzlina super kup.

Chci radegasta s vodou z frenštátu pod radhoštěm a né z plzně kde se v tom koupou hnědočeši. Chci Heinekena z německa odkud přišel. (crazy)

Jo a sorry za ty Svijany, ale jak píše jericho, chytneš chuť a piješ, ale ráno je ti na blití.

Navrhuji udělat si takovej malej možná nejmenší veletrh (minitrh) piv.

Doporučili jste:

Staropramen .... 3x
Gambrinus excellent 3x
Budwaiser ... 3x
Pilsner ... 2x
Svijany ... 2x
Braník ... 2x
Svijany ... 2x
Bažant ... 1x
Uherský brod ... 1x
Bernard ... 1x
Litovel-moravan ... 1x
Strakonický dudák 1x
Kozel 1x
Ježek 1x
Eggenberg ... 1x
Záviš dvanáctka ... 1x
TOPVAR ... 1x

Black list:
Krušovice jsou diskvalifikovány - to není pivo a basta.
Holba
vilozx6
Aktivista

Příspěvek od vilozx6 »

Na Budwar nedám dopustiť a nepasterilizované Goliáš - ale to u Vás nekúpiš.
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
JENDA T4
Aktivista

Příspěvek od JENDA T4 »

jurosdi píše:U nás sa polepšila výčapná 10st od TOPVARU. Aspon to má trošku horkú chut.... ale 20 rokov dozadu to bolo lepšie. (crazy)
To mi povídej
Těch 20 let jsi trefil

Tehdy jako fakan jsem kousek od pieštan na kole vozil bratranci na pilu topvar a tam jsem se naučil pít pivo :)
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
TK
Přispěvovatel

Příspěvek od TK »

Za mě Kozel 11 !
Do nedávna jsem provozoval restaurace (1996 - 2013) a mohu říct, že se hodně dnešních hospodských o pivo ani nestará ani neumí pivo načepovat. A co se týče toho, že po jednom pivu krkáme a prdíme ? Polovina hospodských neví jak a kdy nastavit tlak vzduchu nebo plynu ! Pokud se něco chce člověk dozvědět o hospodským neni nic jednoduššího než se zajít podívat do sklepa.
kamuflage
Přispěvovatel

Příspěvek od kamuflage »

TK píše: Polovina hospodských neví jak a kdy nastavit tlak vzduchu nebo plynu !
V hodně hospodách mají na jednom redučáku pivo i nealko

Pro takovou kofolu dostatečný tlak pro bublinky udělá z piva grgací sračku..
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

No, ono to s tím tlakem není tak kritické...
Obecně ležáky, tmavá a nealko piva tlačíš cca 2,2 baru, na 2,2 bar s klidem i limo a spol... Problém je u desítek, kde 2,2 je už docela dost, tam to chce tak 1,7 baru.
Pak je to hlavně o penězích, BIOGON dělá na každém pulčáku cca 0,2Kč... vše ostatní je levnější...

Realita je občas tristní, se vezme levnější CO2 na kofolu na 2,3 baru, na to se šoupne i ta desítka... a to je pak opravdu katastrofa... ale na přehradě to přece projde, ne?
GIV Variant TDi ???kW
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

S tou kvalitou piv a oblíbeností je to hodně individuální. Někdo do sebe může lít 30 let Platana v jakémkoliv stavu a kvalitě, druhému nechutná nic. Nedávno jsem si koupil Heineken a byl jsem zaražen, co to je. Těšil jsem se, až to dopiji. Opíjel jsem se po něm na Mallorce a Maltě a to mi chutnal. Jde o to, zda mám stejnou chuť..Např. jsem zkusil Eggenberg a bylo to to samé- hnus..Můj kámoš nesnese Plzeň a to mu trvá od narození...Je to jako s cigaretami, někdo může kouřit vše, hlavně že jde z toho kouř.. Já musel mít tehdejší Sparty/tvrdé/ nebo ameriku, jinak jsem končil a utrhával jsem filtry..Někdo kouřil 60 cigaret Clea, Mars a jiných sraček tehdejší doby a dle nich si pochutnal..Můj osobní názor byl, že když už chlastat nebo kouřit, tak kvalitu./.Samozřejmě jsem to mnohokrát porušil/. Každý, kdo se ožral po Whisce nebo po Zelené, ví o čem mluvím..A s těmi číšníky to tak je, chodili jsme do 4 cenové skupiny rovnou z práce a už od dveří jsme vědeli, jak to asi dopadne. Pokud tam byl malý prdola, bylo pivo jako křen, vyčištěné trubky, půllitry, no kultura. Ale když jsem tam uviděl seladona, bylo jasné že když už se posadíme, tak 1-max. 2 kusy a člověk má chuť na uzla..A přesně bylo vidět, jak ještě den-dva bylo po prdolovi dobré pivo než to seladon dojebal...Je to prostě v lidech, jako skoro všechno.. :)
nepropadat panice...
turbo kamna power
Aktivista

Příspěvek od turbo kamna power »

HNLW453 píše:
Chci radegasta s vodou z frenštátu pod radhoštěm a né z plzně kde se v tom koupou hnědočeši. Chci Heinekena z německa odkud přišel. (crazy)
btw. Heineken je z Nizozemska ;) a za mě teda nic moc za ty prachy... když to srovnáš s Budvarem, pfffff
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
tuner
Aktivista

Příspěvek od tuner »

Heineken se vari i v irsku v Corku, v Dublinu v Guinnessu vari i Budweiser z nemeckyho a ceskyho chmele
G2,r88,mTDI,4x4,přev.ASD,ABS/EDS,Digifiz,klima, moped Honda VTR
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
burton.b22

Příspěvek od burton.b22 »

Piju jedině Ostravar 12°
joe
Aktivista

Příspěvek od joe »

1.) Urpiner 10 i 12
2.) Steiger 12

majú špecifickú a horkú chuť, každopádne žiadne europivo.
Thomy
Aktivista

Příspěvek od Thomy »

Kozel 11° je pro mě ideál
Mám rád taky Braník "Draze jen chutná" .. Nedávno jsem měl na zahrádce točenej a v tom horku fakt šmakoval! :D
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

Slavkov píše:oblém je u desítek, kde 2,2 je už docela dost, tam to chce tak 1,7 baru.
Pak je to hlavně o penězích, BIOGON dělá na každém pulčáku cca 0,2Kč... vše ostatní je levnější...
započti ještě pronájem lahve a jsi na jiných penězích
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Tomas-Oaza
Přispěvovatel

Příspěvek od Tomas-Oaza »

me nejak zachutnalo z lidlu ten cernej ARGOS strong. ma to 7,2% a neni ani drahy.
Lancia Kappa 2,4 TDS
Renault Master
Iveco daily 2,3
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“